Annonce
Holstebro Onsdag

Meklenborg har store ambitioner og satser på medaljer

Johan Meklenborg - klar til skud - glæder sig til at komme i kamp og satser på medaljer til klubben. Foto: TTH Holstebro
Annonce

Holstebro: Johan Meklenborg er mødt ind til en ny sæson med nye holdkammerater og ikke mindst en stor motivation for at vinde for sin klub TTH Holstebro.

For mange spillere og fans synes 2019/20-sæsonen i Primo Tours Ligaen uforløst. Det samme synes håndboldstjernen, som glæder sig til snart at give bolden op til kamp.

- Jeg savner at spille håndbold. Det er over fire måneder siden vi spillede vores sidste ligakamp, og vi er ivrige efter at komme i gang igen, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Metal i tankerne

Men bagspilleren savner ikke kun at spille håndbold. Han savner også at vinde. Derfor er vindementaliteten også helt i top hos Meklenborg.Jeg gerne have nogle medaljer rundt om halsen i den kommende sæson

Johan Meklenborg, TTH Holstebro


- Jeg er yderst motiveret for at gå ud og vinde håndboldkampe det kommende år. Vi spillede godt i sidste sæson, hvor specielt vores defensiv stod skarpt. Det skal vi tage med videre, siger TTH’eren, der er klar i mælet om sine egne ambitioner for den kommende sæson.

- Jeg vil gerne deltage i EHF Cup’en og levere et bedre indtryk i Europa, end vi gjorde i dette forår. Final4 er også noget jeg stiler efter, og så vil jeg gerne have nogle medaljer rundt om halsen i den kommende sæson, siger Johan Meklenborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce