Annonce
Holstebro Onsdag

"Midt om Natten" kan igen ses i Holstebro

Lea Thiim Harder skal spille rollen som Susan Himmelblå i musicalen Midt om Natten. PR foto
Den populære musical "Midt om Natten" kommer nu endelig tilbage til Holstebro i en helt ny version. Den nye musical, som kan opleves 3., 4., og 5. marts er baseret på filmklassikeren med stribevis af de største hits fra Kim Larsen og Gasolin.
Annonce

Holstebro: Midt om Natten spillede i 2018 for fulde huse i Tivolis Koncertsal og flere kulturhuse i Danmark - og blev set af flere end 150.000 publikummer. Til marts kan den opleves igen i Musikteatret Holstebro.

- Vi glæder os over, at vi endnu en gang kan præsentere hit-musicalen for vores gæster – og at Musikteatret Holstebro endnu en gang som det eneste kulturhus i Midt- og Vestjylland har fået sikret sig besøg af den. Musicalen kommer i en fornyet version, der lægger sig endnu tættere op ad den originale handling i den danske biografsucces, så der er udsigt til et rørende gensyn med Benny, Arnold, Tusindfryd, Susan Himmelblå og alle de andre skæve eksistenser fra Haveje, fortæller direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen, i en pressemeddelelse.

- Interessen for musicalen Midt om Natten og Kim Larsen var i foråret 2018 overvældende. Mange måtte gå forgæves, da vi havde besøg af musicalen dengang - så det har ikke skortet på opfordringer til at sætte musicalen op igen. Derfor er vi også glade for, at vi har sikret os hele tre forestillinger, så alle kan få mulighed for at opleve eller genopleve succesforestillingen, siger Anders Jørgensen.

Og der er stadig billetter at få, lover han.

Annonce

Kendte navne

Til at løfte genopsætningen er det lykkedes producenterne igen at samle et stærkt hold af både rutinerede og nye performere. Det unge musicaltalent Lea Thiim Harder skal spille rollen som Susan Himmelblå. Derudover tæller holdet blandt andre Gustav Wolter som Benny, og Troels Malling tager en tur mere som den veltalende charmør Arnold. Derudover kan publikum opleve Allan Mortensen som vagabonden Tusindfryd og Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og rockerleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce