Annonce
Holstebro Onsdag

Mor til seks fra Vejle har overtaget klinik i Holstebro

I den hvide hjørnebygning i bunden af Lille Østergade har Anne Schou fra Vejle åbnet sin wellnessklinik, som hun har kaldt Saeng Thain Massage. Foto: Ninna Pirchert
51-årige Anne Schou åbnede i sidste måned wellnessklinikken Saeng Thain Massage i Lille Østergade i Holstebro.
Annonce

Holstebro: - Det at kunne gøre en forskel er drivkraften for mig.

Sådan siger 51-årige Anne Schou, der i september overtog og midt i oktober åbnede wellnessklinikken Saeng Thain Massage i Lille Østergade i Holstebro.

Da hun i sidste uge havde en aftale med avisen, blev hun lige et kvarter forsinket. På grund af trafikken. Anne Schou kører nemlig hver dag fra sit og familiens hjem i Vejle til sin nye klinik i Holstebro:

- En times kørsel hver vej betyder da ikke noget, når der er motorvej hele vejen, konstaterede hun, da hun nåede frem.

Det var klinikkens gode beliggenhed - tæt på gågaden, med parkeringspladser i nærheden og uden mange trapper op, - der fristede Anne Schou og hendes mand, Allan, til at leje de omkring 100 kvadratmeter store lokalerne i den hvide hjørnebygning, som de ad omveje fandt frem til, da de var rundt for at lede efter lokaliteter.

- Der har været klinik før, men vi har givet den nyt navn, siger Anne og fortæller, at Saeng Thain betyder lys eller håb forude på thai.

- Vi har også noget i støbeskeen i Herning, tilføjer Anne Schou, der tidligere har arbejdet inden for sosu-området i Vejle og Hedensted kommuner.

Annonce

Familie på farten

Anne har selv taget kurser i wellness og massage, men hun har ansat fire kvinder med thailandsk baggrund, der skal give kunderne thaimassage, oliemassage og andre wellnessbehandlinger, mens hun tager sig af den daglige ledelse og kontakten til kunderne.

- Jeg lader mine piger tjene pengene, men hvis de er optaget, kan jeg selv træde til, siger hun om de fire kvinder, der ansat på provisionsløn.

Gennem mange år har hendes mand, Allan, drevet selvstændig virksomhed inden for byggebranchen, mens det er første gang, Anne Schou arbejder som selvstændig.

Hjemme i privaten er der nok at se til.

- Vi er en familie på farten, der sjældent når ind i stuen, siger Anne, der er mor til seks børn - og bonusmor til yderligere tre børn.

Annonce

Ni børn og syv børnebørn

Hun har nemlig tre børn fra et tidligere forhold og tre børn sammen med Allan, der er 63 år og far til tre børn fra et tidligere forhold. Det bliver altså til ni børn i alt - plus de syv børnebørn, der er kommet til undervejs.

Sammen har parret Mikkel på 15 år og tvillingerne Mathilde og Mathias på 13 år. Anne har datteren Louise på 28 år, der er sygeplejerske og skriver sig for de to af børnebørnene, sønnen Christian på 26, der læser business i Monaco, og Andreas på 21 år, der arbejder i et tømrerfirma. Allans tre børn er Charlotte på 40 år, Michael på 38 og Ronnie på 27 år.

- Jo flere, jo bedre, lyder Annes kommentar til børneflokken.

- Nogle gange kunne jeg da godt bruge flere timer i døgnet, men jeg får mere energi af at være i gang, tilføjer hun.

Det er gennem Ronnie, at parret har fået øjnene op for Holstebro. Han arbejder nemlig i militæret på Dragonkasernen, og parret har flere gange været i byen, når der har været arrangementer på kasernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce