Annonce
Holstebro Onsdag

Munken er med i fællesskabet

Munken er klar til vinterferiens gæster med tapas, bøffer, vin, cocktails - og fællesskab. Arkivfoto
Munken er klar til vinterferiens gæster med tapas, bøffer, vin, cocktails - og fællesskab. Samtidig glæder indehaver Lisa Lund Jensen sig over at være en del af det lokale fællesskab i Holstebro Handelsstandsforening: - Vi skal stå sammen, siger hun.
Annonce

Holstebro: Der er mange måder at være en del af fællesskabet på. Man kan for eksempel kan gå ud og møde andre mennesker eller man kan melde sig ind i en forening. På restaurant Munken, Østergade i Holstebro går disse ting op i en højere enhed, mener indehaver Lisa Lund Jensen. Her kan man opleve fællesskabet og den fælles glæde over mad og drinks - med viden om, at restauranten nu er blevet en del af Holstebro Handelsstandsforening, og dermed en del af det fællesskab, som indehaver Lise Lund Jensen føler, er med til at holde byens handelsliv sammen.

- Jeg går jo også ture i gågaderne og ser tomme butikslokaler; vi skal huske at støtte op om vores by og vores handelsliv. Vi skal stå sammen og løfte i flok. Og det synes jeg faktisk, at handelsstandsforeningen er rigtig god til at sikre, at vi gør, siger hun.

Det er fire år siden Lisa Lund Jensen åbnede Munken efter inspiration fra de spanske tapasrestauranter og de aarhusianske cocktailbarer, hvor hun selv har arbejdet – og hun er kommet godt fra start.

- Det var jo ting, der interesserede og optog mig personligt; tapas, bøffer, vin, rom, gin – og som jeg helt fra begyndelsen har forsøgt at skabe en god stemning ud fra. Derfor blev konceptet også lidt anderledes. Så det har taget tid at vænne holstebroerne til det, men efterhånden har byen taget rigtig godt imod det, og vi er ret godt booket, især i weekenderne, siger hun, mens der på andre tider er bedre plads.

- Det var jo ting, der interesserede og optog mig personligt; tapas, bøffer, vin, rom, gin – og som jeg helt fra begyndelsen har forsøgt at skabe en god stemning ud fra

Lisa Lund Jensen, indehaver Restaurant Munken

Annonce

God tid i uge 7

- Når der er skoleferie, har vi typisk god tid, så jeg håber at mange vil benytte lejligheden til at besøge os. Hvis man har fri i uge 7, kunne det jo sagtens være en hverdagsaften, hvor vi har ekstra god tid til at kræse om gæsterne, smiler hun og peger på, at især konceptet med fri tapas og vin til en fast pris hver torsdag er ret populært.

- Men i det hele taget har folk fundet ud af, at hvis de vil have en god bøf, lækker tapas eller bare hygge og gode drinks, så skal komme ind til os, siger hun og peger på at eksempelvis de forskellige slags gin er nøje udvalgt.

- Vi har noget for enhver smag, og alle vores gin serveres med fire centiliter gin. Så uanset om man kombinerer sin gin med tonic, lemon eller drikker den rent, får man altså en fantastisk smagsoplevelse, siger hun.

Det er oplevelserne, der er vigtige for Lisa Lund Jensen, og som medlem af handelsstandsforeningen vil hun gerne have endnu flere.

- Vi skal da have mange flere arrangementer i Østergade. Det vi havde i forbindelse med Holstebro Åben med masser af livemusik, var helt fantastisk. Og vi er gerne med til selv at arrangere og løfte det, for det er altså en fed oplevelse, når det for alvor giver pote og der kommer mange mennesker. Den slags skal vi have mere af, siger Lisa Lund Jensen.

- Vi skal huske at støtte op om vores by og vores handelsliv. Vi skal stå sammen og løfte i flok, siger Lisa Lund Jensen, Restaurant Munken. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce