Annonce
Holstebro Onsdag

Nørre Vosborg leverer nytårsmenu hjem til gæsterne

Køkkencheferne fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian Nurup (til venstre) og Benjamin Hylleberg, står bag nytårsmenuerne. Foto: Jesper Rais
Annonce

Vemb: Nørre Vosborg har ikke tradition for at levere mad ud af huset, men nytårsaften gør huset en undtagelse. I år leverer køkkenet som noget ny nytårsmenuen direkte hjem til døren i hele Midtjylland inden for byskiltet.

- Vi har ikke tradition for at levere mad direkte hjem til gæsterne, men i år har vi valgt at tilbyde den ekstra service til vores gæster, fortæller hotellets direktør, Thomas Holme, i en pressemeddelelse.

Køkkencheferne fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian Nurup og Benjamin Hylleberg, har sammensat menuerne, der kun kræver en lille køkkenindsats før serveringen.

Nyt i år er det også, at Nørre Vosborg tilbyder tre variationer af nytårsmenuen: En tre-retters, en fire-retters eller den store pakke med snacks, fire retter, kaviar og kransekage.

- På den måde kan vores gæster selv vælge, hvad der passer bedst til deres nytårsfest, lyder det fra Nørre Vosborg.

Foruden herregården i Vemb leveres menuen også ud fra Hotel Scheelsminde i Aalborg og Villa Provence i Aahus, som familien Bühlmann står bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce