Annonce
Holstebro Onsdag

Nanok er ny supermodel

Nanok er et af de 36 kæledyr, der er valgt ud til at pryde Maxi Zoos 2021-kalender. Marsvinets ejer er Sofie Filtenborg Søndergaard. Pressebillede
Annonce

Holstebro: En ny supermodel er fundet i Holstebro, nemlig marsvinet Nanok.

Det var marsvinet fra Holstebro, der løb med sejren som en af vinderne i Maxi Zoo’s årlige fotokonkurrence.

- Byens nye supermodel vil i det nye år komme til at forskønne én af siderne i Maxi Zoos årskalender. Valget stod mellem flere hundrede bedårende kandidater, men det blev altså uimodståelige Nanok, som med sin søde snude og store, flotte øjne vandt alles hjerter, skriver dyrefoderkæden i en pressemeddelelse.

Kæledyrsejere har i løbet af sommeren indsendt billeder af deres kæledyr i håbet om at få dem med i Maxi Zoos limited edition årskalender. Der skulle i alt udvælges 36 nuttede kæledægger, som skal forskønne næste års kalender.

Nanoks ejer, Sofie Filtenborg Søndergaard, er både glad og stolt over, at hendes kæledyr blev valgt som en af vinderne i konkurrencen.

Derfor er Nanok også blevet ekstra forkælet med agurk, som Nanok elsker at spise, ligesom dagene også har budt på ekstra meget tid ude på græsset, der er Nanoks favoritaktivitet.

Sidst på året kan kalender for 2021 fås gratis i Maxi Zoo Holstebro, der har til huse i Lavhedecentret, hvor butikkens personale selvfølgelig også er ekstra stolte af Nanok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce