Annonce
Holstebro Onsdag

Netto-butikkerne vil være med til at bekæmpe madspild

Alle Netto-butikkerne tilbyder nu lykkeposer via Too Good To Go-appen. Pressebillede
Dagligvarekæden, Netto, har indgået et samarbejde med Danmarks største madspildsaktør, Too Good To Go. Alle fire Netto-butikker i Holstebro Kommune tilbyder nu fire, forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer.
Annonce

Holstebro: De tre Netto-butikker i Holstebro og den ene i Ulfborg tager nu kampen op mod madspild, oplyser dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

Netto har siden 2016 arbejdet med at mindske sit madspild og har forpligtet sig til en halvering inden 2030.


Madspild er uden tvivl noget, danskerne går op i, og vi ser hver dag, hvordan vores kunder og kolleger tager et fælles ansvar for at sikre, at maden ender i maver og ikke skraldespande.

Michael Tilsted, driftsdirektør i Netto Danmark


Kædens nyeste tiltag er et samarbejde med Too Good To Go, som via en app giver kunderne mulighed for at købe lykkeposer med overskudsmad, som ellers vil blive kasseret.

I alle kædens butikker er det muligt at købe fem, forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer: En "frugt og grønt"-pose, en "mejeri, kød, køl"-pose, en grab'‘n' go-pose og en pose med spotvarer inden for fødevare-kategorien.

Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brød-pose.

Annonce

En vigtig kamp

Michael Tilsted, der er driftsdirektør i Netto Danmark, bemærker, at kunderne i forvejen forsøger at bekæmpe madspild.

- Madspild er uden tvivl noget, danskerne går op i, og vi ser hver dag, hvordan vores kunder og kolleger tager et fælles ansvar for at sikre, at maden ender i maver og ikke skraldespande, siger han.

- Derfor har vi glædet os meget til at lancere Too Good To Go i alle vores butikker i Danmark, så endnu flere kan tage aktiv del i madspildskampen, fortsætter driftsdirektøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce