Annonce
Holstebro Onsdag

Nisser har omformet fangekælder til julemandens værksted

Nørre Vosborg er klar til jul. PR foto
Annonce

Vemb: Julemanden er landet på Nørre Vosborg, og det historiske hjem er forvandlet til et juleeventyr fyldt med oplevelser og aktiviteter for hele familien. I det gamle Tang-hus buldrer den gamle ovn hele dagen, hvor Nørre Vosborgs mange frivillige bager efter de gamle opskrifter.

I herregårdsstuerne kan man gå på oplevelse i årets særudstilling med Det Kgl. Teaters kostumer fra den muntre og underholdende ballet "Et Folkesagn". Kostumerne er skabt på baggrund af Hendes Majestæt Dronningens skitser.

Vanen tro er der skabt et julebord i barokstuen. I år er det Agnete Maagard, som har skabt glaskunst i dialog med Et folkesagn. Julemandens travle nisser har omformet fangekælderen til julemandens værksted. Her kan børn og barnelige sjæle julehygge. Herregårdens overdækkede hestevogn står klar til at tage besøgende med på eventyr. Hver weekend vil der være særlige events som fortælling, musik og meget mere.

Jul på Nørre Vosborg varer fra lørdag den 16. november til søndag den 15. december fra klokken 10 til 16. Børn under 18 år har gratis adgang. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce