Annonce
Holstebro Onsdag

Norsk målmandsprofil til TTH Holstebro

Når Sander Heieren kommer til TTH Holstebro i sommeren 2022, kommer han til at spille i trøje nummer 16. Pressebillede
Flere håndboldeksperter i Norge ser Sander Heieren fra Drammen HK som en af fremtidens norske landsholdsmålmænd. Fra den 1. juli 2022 kommer den 22-årige keeper til TTH Holstebro på en tre-årig kontrakt.
Annonce

Holstebro: Efter at have fulgt det norske målmandsprofil over en længere periode, indgår TTH Holstebro fra sommeren 2022 en aftale med Sander Heieren.

Flere klubber har allerede været på udkig efter målmanden, og selvom der går halvandet år, før nordmanden kommer til TTH Holstebro, valgte parterne at indgå det fremtidige samarbejde allerede nu, oplyser håndboldklubben i en pressemeddelelse.

Cheftræner Søren Hansen er godt tilfreds og ser et stort potentiale i den kommende målmand, der er 1,95 meter høj.

- Der er mange øjne, der har kigget på Sander, og det er ham, vi går med, også selvom det er et år frem i tiden. Vi synes, det ser ud til at blive et rigtigt godt match. De norske landstrænere har allerede udtalt, at han er det største målmandstalent i Norge lige nu, så vi er stolte af, at vi får mulighed for at udfolde det store potentiale, siger Søren Hansen.


Han er en spændende målmand. Han er stor, fylder godt i målet og er rigtig skarp på nærskud. Derudover har han en god attitude og tydelig udstråling.

Søren Hansen, cheftræner om den norske målmand


Om Sander Heierens kvaliteter i målet er der rosende ord fra cheftræneren.

- Han er en spændende målmand. Han er stor, fylder godt i målet og er rigtig skarp på nærskud. Derudover har han en god attitude og tydelig udstråling, siger Søren Hansen.

Han fremhæver, at Sander Heieren er i gang med en flot sæson for Drammen HK i den norske liga. Her har han ifølge klubben haft en rigtig god og stabil periode i Norge, hvor han flere gange er kåret til kampens bedste spiller.

Annonce

Den rigtige klub

Indtil klubskiftet bliver Sander Heieren i sin nuværende klub, Drammen HK. Han glæder sig til at udvikle sit spil i Holstebro og ser også frem til at møde sine nye holdkammerater.

- Jeg føler TTH Holstebro - og det sportslige set-up, som klubben har - er den rette klub for mig og min udvikling som målmand. Klubben er med i toppen af den danske liga og har i mange år deltaget i Europa Cup, så dette er et naturligt step for mig, siger den norske målmand.

- Jeg ser meget frem til mødet med holdet og Gråkjær Arena. Jeg glæder mig også til at flytte til byen Holstebro og møde de nye holdkammerater, tilføjer Sander Heieren, der indtil skiftet til TTH Holstebro vil gøre alt for at hente medaljer hjem til Drammen HK.

Den norske målmand indgår i Norges VM-bruttotrup til januar. Sander Heieren skal med det norske B-landshold spille to VM-kvalifikationskampe i januar, hvor Norge spiller med et landshold uden sine VM-spillere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce