Annonce
Holstebro Onsdag

Nostalgifestivalen 2018 på plads

68-årige Suzy Quattro spiller ved Nostalgifestivalen 2018 lørdag den 11. august - hendes formentlig sidste optræden i Danmark. Pressebillede

Billetsalget er begyndt til festivalen lørdag den 11. august næste år med blandt andre Suzy Quatro, Showwaddywaddy og Lars Lilholt.

Annonce

Holstebro: - Der kommer seks orkestre på den store scene og fem orkestre på den lille scene, siger formanden for Kulturperlen, Poul Hornshøj, om Nostalgifestivalen 2018. Og nu kan alle navnene præsenteres.

Lars Lilholt åbner festivalen lørdag den 11. august klokken 12. Hvordan rækkefølgen herefter bliver, er endnu ikke helt på plads. Det ligger dog fast, at det ikke bliver The Scooters med Bobo Moreno, som skal lukke og slukke. Orkestret skal spille tidligere på dagen, lige som den amerikanskfødte sanger og bassist, Suzy Quatro, der var på festivalen for fire år siden.

- Vi har fået at vide, det er nok sidste gang, hun kommer til Holstebro, da hun vil gå på pension efter mere end 50 år i musikkens tjeneste. Vil man opleve hende, skal man i Lystanlægget den 11. august, siger Poul Hornshøj.

Annonce

Engelske legender

Fra England kommer gruppen med det lidt sjove navn, Showaddywaddy, som er blevet gendannet, endda med tre af de tidligere medlemmer af bandet.

Orkestret, som spiller poprock, blev dannet helt tilbage i 1973, og de spiller mange af de gamle numre fra 1950'ere og 1960'erne musiknumre. Gruppen spiller stadig over 100 job om året.

I løbet af dagen spiller også Hardinger Band - de gamle Shu-Bi-Dua drenge - på scenen, mens Lune Carlsen, som var i Lystanlægget sidste år, spiller og synge sange fra Kim Larsens store sangskat

Annonce

Billetter til salg

Billetsalget er allerede åbnet, oplyser Poul Hornshøj.

- Vi har fået flere bestillinger, og også firmaer har henvendt sig for at få billetter. De første 1000 billetter sælges for kun 350 kroner per styk plus et gebyr på ti kroner. Når de er solgt, stiger prisen til 450 kroner og på selve dagen vil prisen ved indgangen være 550 kroner. Der bliver de sædvanlige salgssteder i Meny Ellebæk, Nørreports kiosk, såvel Kulturperlens som festivalens hjemmeside samt på billettelefon.

Arrangørerne håber, at der snart kommer gang i ombygningen af faciliteterne i Lystanlægget. Forhåbentlig kan det så stå klar til maj, hvor Kulturperlens første onsdagsarrangement løber af stablen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce