Annonce
Holstebro Onsdag

Nu får Jens Peder nemmere ved at cykle i modvind og op ad bakke

Jens Peder Knudsen fra Mejdal, som var på indkøb hos Mr. Holstebro, vandt en elcykel. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Skrab- & Vind-konkurrencen i Nørreport Centret er nu afsluttet, og butikkerne i centret har delt omkring 90.000 skrabelodder ud til kunderne.

Konkurrencen er udskrevet i samarbejde med Dades’ ni andre shoppingcentre i Danmark.

Kunderne har fået udleveret et skrabelod for hver 100 kroner, de har købt for, og præmiesummen - alene i Nørreport Centret – var på mere end 200.000 kroner.

På landsplan lokkede skrabelodskonkurrence med præmier for mindst 725.000 kroner.

Allerede fra dag et var der heldige vindere, som skrabte sig til præmier. Var der ingen gevinst på skrabeloddet, kunne kunderne stadig være med i konkurrencen om de helt store præmier ved blot at aflevere skrabeloddet med navn og mobilnummer.

Jan Storm fra Holstebro var den heldige vinder af en soundbar. Pressebillede

Den heldigste af vinderne vandt en spritny Citroen C3. Den gik dog til en kunde i københavnsområdet, mens vinderen af en af de fire el-cykler, der var sat på højkant i konkurrencen, blev fundet blandt Nørreport Centrets kunder.

Den heldige vinder af en herre-elcykel blev Jens Peder Knudsen fra Mejdal, som var på indkøb hos Mr. Holstebro, hvor han fik udleveret sine lodder.

De øvrige shoppingcentret, der var med i konkurrencen var foruden Nørreport Centret: Ballerup Centret, Farum Bytorv, Hørsholm Midtpunkt, RO’s Torv, Sct. Mathias Centret, Spinderiet, Viby Centret, Waterfront og Waves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce