Annonce
Holstebro Onsdag

Nu går jagten ind på affald

Til indsamlingen deler Bilka gratis sække og sorteringsfoldere ud til både børn og voksne. Man kan hente indsamlingssække hos Bilka Holstebro allerede fra tirsdag den 6. april og aflevere affaldet hos byens varehus, mens indsamlingen foregår. Pressebillede
Fra den 6. til og med den 18. april kan man være med til at passe på den danske natur. For hvert kilo affald, der bliver samlet ind i hele Danmark i forbindelse med årets affaldsindsamling, donerer Bilka én krone til Danmarks Naturfredningsforening.

Holstebro: Hundredtusindvis af danskere har gået flere ture og opholdt sig i naturen mere end normalt.

Det har dog desværre også betydet, at der er kommet mere affald i naturen - blandt andet fra take away-måltider, fordi mange personer har brugt naturen som spisested.

Det sætter den årlige affaldsindsamling fokus på, fremgår det af en pressemeddelelse.

Annonce


Affaldsindsamlingen er et fremragende initiativ, som fjerner affald, der ikke hører til i naturen. Samtidig er projektet også forebyggende, fordi det sætter fokus på danskernes affaldsvaner og får os til at tænke os bedre om.

Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.


For hvert kilo affald, der bliver samlet ind i hele Danmark, donerer Bilka én krone til Danmarks Naturfredningsforening.

Forrige år blev der samlet 156.000 kilo affald sammen i løbet af affaldsindsamlingen, og derfor donerede Bilka 156.000 kroner.

Opfordrer alle til at deltage

I år er det sjette gang, Bilka støtter op om projektet.

- Affaldsindsamlingen er et fremragende initiativ, som fjerner affald, der ikke hører til i naturen. Samtidig er projektet også forebyggende, fordi det sætter fokus på danskernes affaldsvaner og får os til at tænke os bedre om. For Bilka giver det ekstra god mening, fordi vi kan gøre en forskel lokalt i områderne omkring vores 19 varehuse. Derfor er vi meget glade for at være med i projektet, siger Mark H. Nielsen, der er direktør i Bilka.

- Vi håber, at rigtig mange vil være med til at gøre en forskel, og vi opfordrer alle til at tage ægtefællen, familien eller skoleklassen med ud i naturen og samle affald op, siger Mark H. Nielsen.

Det forventes, at omkring 185.000 danskere vil deltage i årets affaldsindsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce