Annonce
Holstebro Onsdag

Nu kommer der minipark, scene og promenade ved Slagteriet

Her ses planerne for den sydlige del af Slagteriet. Tidligere har en trætrappe ført op til første sal (til højre i billedet). Nu laves der "de første forbedrede og niveaufri adgange til slagteribygningerne", oplyser kommunen. Foto: Holstebro Kommune
Annonce

Holstebro: Gravemaskinerne er allerede rykket ind, og dermed er anlægsarbejdet med at forbedre den sydligste del af slagterigrunden gået i gang.

Arbejdet er en del af landskabsarkitektfirmaet BOGL's vinderforslag i den arkitektkonkurrence, der tidligere har været afholdt.

Når alt ventes færdigt til efteråret, vil der blandt andet stå en aktivitetsplads kaldet "Slagterscenen" ved Slagteriets store hovedbygning. Scenen vil blive brugt til events, daglige aktiviteter og ophold, oplyser Holstebro Kommune.

Derudover laves en multibane til street-aktiviteter, samt en grøn minipark med gynger og grill-mulighed. Parken får navnet "Baneparken".

Og så laves første del af den gennemgående røde promenade, der har til hensigt at forbinde midtbyen med Slagteriet og VIA.

"Stien bliver et karaktergivende element i bydelen og vil blive anvendt af fodgængere og cyklister, og til leg og aktiviteter," skriver Holstebro Kommune om det første skridt af den planlagte udvikling af byrummene på Slagteriet.

Arbejdet begyndte i januar, og 1. etape ventes afsluttet til efteråret. Foto: Palle Brændsgaard
Det er entreprenørfirmaet Ib. G. Jensen, der sammen med en række underleverandører står for anlægsarbejdet. Foto: Palle Brændsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce