Annonce
Holstebro Onsdag

Nu skal du også have mundbind på hos borgerservice og på jobcenter

I de områder af jobcentre og borgerservice-center, hvor der er offentlig adgang, skal man nu have mundbind på. - Hvis du har ærinder på rådhuset, borgerservice, jobcentret eller job- og kompetencecentret, skal du huske at bestille tid, lyder det fra kommunen. Foto: Holstebro Kommune
Annonce

Holstebro: Myndighederne har meddelt, at der nu skal anvendes mundbind i de områder af jobcentre og borgerservice-centre, hvor der er offentlig adgang. Det gælder både for ansatte og borgere.

Det oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

I borgerservice og jobcentret er der områder uden offentlig adgang - og områder med offentlig adgang. Det er altså i de sidstnævnte rum, at alle nu skal have mundbind på. Undtagelsen er de medarbejdere, som sidder bag beskyttende plastskærme.

- På Holstebro Rådhus begynder Borgerservice først, når du passerer den gule diskretionslinje ved nummer-standerne, og kravet om mundbind gælder således ikke i resten af rådhuset, ved informationen i indgangen eller i Rådhushallen, oplyser kommunen, der anbefaler at bestille tid, så der ikke kommer kø og for meget ventetid i opholdsrummet.

Skal du som borger eller gæst til møde andre steder på rådhuset, skal du først henvende dig i receptionen, der ringer efter medarbejderen, du har en aftale med.

I bygningen med Jobcenter Holstebro, hvor også Ydelsescentret ligger, er der områder med offentlig adgang i stuen og på første sal. Her skal du også bære mundbind.

På kontorer og bag de lukkede døre er der ikke offentlig adgang.

- Er du i tvivl - så husk altid at have et nyt mundbind på dig, når du er væk hjemmefra, lyder rådet fra Holstebro Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce