Annonce
Holstebro Onsdag

Nupark i Holstebro sætter sundhed i fokus

Nupark med direktør Allan Hedegård i spidsen sætter fokus på sundhed på arbejdspladsen i en uge. Pressebillede
Stress, angst og depression er sammen med inaktivitet blevet en folkesygdom i landet. Nupark vil gøre noget ved det.
Annonce

Holstebro: Den vestlige verden har i takt med den digitale udvikling skabt en kultur med inaktivitet på arbejdspladserne, hvor man i stigende grad sidder stille i op til 11 timer om dagen. Det har allerede haft store sundhedsmæssige konsekvenser og tendensen vil kun stige, hvis ikke der gøres noget.

For Nupark er det blevet startskuddet til en uges fokus på sundhed i udviklingsparken. Her er nemlig knap 100 virksomheder samlet under samme tag, og 350 personer går hver dag på arbejde i parken – de fleste med et kontorjob, der kræver mange timer bag en pc-skærm.

Hele uge 40 har Nupark derfor fokus på sundhed. Det vil være i form af initiativer som at cykle på job, morgengymnastik, få et sundhedstjek og høre oplæg om kost, bevægelse og det psykiske arbejdsmiljø. Samt mulighed for motion på arbejde.

- Vi er nødt til at have fokus på det hele menneske, hvis vi vil have en sund arbejdskultur – og vi kan alle blive bedre til at forebygge at hjælpe, når skaden er sket, siger Allan Hedegård, direktør i Nupark, i en pressemeddelelse.

Blandt andet derfor har sundhedsugen fokus på både det mentale, det sociale, kost og bevægelse. I løbet af ugen er der en sygeplejerske, som laver en professionel sundhedstest, der er fokus på bevægelse, og man kan prøvesmage sunde juicer. Desuden korte oplæg omkring forebyggelse af stress og demonstrationer af sundhedsudstyr til arbejdspladser, blandt andre OfficeFit:

Derfor har Nupark og OfficeFit inviteret nogle af de personer og virksomheder, som går forrest til en heldagskonference torsdag 3. oktober. Til konferencen får man et alsidigt heldagsprogram med oplæg og workshops, som belyser sundhed fra forskellige vinkler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce