Annonce
Holstebro Onsdag

Ny butik havde kø en uge efter åbning: - Det er helt ekstremt og langt over vores forventning

Det er Tina og Martin Holst Mose, der står for den daglige drift i Holstebro. De nu seks Bent-butikker ejes af et sjællandsk par, og selvom alle forretninger oplever vækst for tiden, er åbningen i Holstebro også kommet bag på ejerne, fortæller Tina Holst Mose. Foto: Johan Gadegaard
I en tid, hvor man får tudet ørerne fulde af, at fysiske butikker har det svært, har "Bent" bevist noget andet. Butikkerne oplever vækst.

Holstebro: Det er mandag formiddag i "Bent", og gågadens nyeste butik på Store Torv har fået en vare, der har været i restordre siden åbningen, pinselørdag:

Pusterum.

- Der er ikke så mange kunder nu, og det er faktisk okay, for så kan vi nå at fylde op, siger Tina Holst Mose, der sammen med sin mand Martin har ansvaret for den daglige drift af den første jyske Bent-butik.

Annonce

Ægteparret havde som enhver anden forretningsdrivende håbet på travlhed. Men hvad der har mødt dem de første ni dage, har alligevel overrumplet dem.

- Selvfølgelig havde vi håbet på lidt kø, men åbningen har været ekstrem og langt over vores forventninger. Vi kan slet ikke følge med, siger Tina Holst Mose.

"Bent", der står for Billigere End NormalT, er skabt af et par, Camilla og Johnny, fra Amager. I Holstebro er den første butik på Fyn/Jylland åbnet, men flere skulle være undervejs. Foto: Johan Gadegaard

Der var en halvanden time lang kø på åbningsdagen. Kø var der også i fredags og lørdags ned mod Jensen's Bøfhus omkring 50 meter derfra, dog højst på en halv time denne gang, og i onsdags var der ligeledes for mange mennesker til, at de alle måtte være i butikken på én gang.

- I onsdags bevirkede det, at vi måtte kalde ekstra folk ind og få en mand i døren til at holde øje med, hvor mange der blev lukket ind, siger Tina Holst Mose.

Det næste hit

Hedder ens forretningsidé at åbne en fysisk butik i år 2021, kunne man - næsten - blive foreslået at sælge sand i Sahara-ørkenen i stedet. Bent har tilsyneladende ramt noget ganske andet, men kan det vare ved?

- Vi kan ikke være sikre på at finde det næste, der hitter, men vi vil gøre noget for at finde ud af det. Der sker hele tiden noget i butikken. Når vi når til september-oktober-måned, går vi over til halloween, og til jul er det juleting og ting til pakkespil. Vi fornyer og omrokerer hele tiden, og det fungerer bare, også på Sjælland, hvor der nu har ligget Bent-butikker i længere tid, siger Tina Holst Mose og tilføjer:

- Det gælder helt generelt for alle Bent-butikkerne, at de har oplevet vækst. Jeg tror, det bunder i, at børn gerne vil se tingene og helst ikke vente to dage på fragtmanden, før de får legetøjet i hånden.

Annonce

Tiktok-dans

Det er hovedsageligt børnefamilier, der har besøgt "Bent" hidtil.

- Og de er især kommet efter vores fidget toys og pop-its (legetøj med en afstressende effekt, som man kan trykke eller klemme på, red.), amerikansk slik og slim. Men mange kommer også for at se vores store udvalg af festartikler. Den slags rygtes, siger Tina Holst Mose.

Men rygter og en god åbning skal ikke blive derved. Den daglige leder henviser til, at der dagligt kommer nye varer på hylden, samt at man også vil skabe interesse for forretningen på anden vis, eksempelvis på fredag. Her vil man lære at kunne danse de mest populære Tiktok-danse (Tiktok er et socialt medie, red.) med udklædte pandaer.

- Selvom folk har skullet stå i kø, er vi kun blevet mødt af glade mennesker; på trods af at de nogle gange har skullet stå i regn. Stor respekt og tak for det. Vi er også så glade for opbakningen, understreger Tina Holst Mose.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Ferieaktivitet for hele familien: Løs gåden om branden i Holstebro

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Friplejehjem har fået sit eget klaver

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nabo-rally med loppemarked og havebesøg

Holstebro Onsdag

Stresscoach: Find huller i dit liv, hvor du får fyldt energibarometeret op

Holstebro Onsdag

Tidligere solgte hun smykker i Nørreport Centret: Nu sigter hun efter medaljer til OL i Tokyo

Holstebro Onsdag

Farmand har ansvaret for aftensmaden og madplanen

Holstebro Onsdag

Maren-statuette, kage og 150 års fødselsdag

Holstebro Onsdag

Særudstilling åbner, men trækplasteret mangler

Holstebro Onsdag

Karin vil gøre nyt friplejehjem til et hjem for beboerne

Holstebro Onsdag

Brødre åbner vinbutik med spisested i gågaden

Holstebro Onsdag

Lærlingen har overtaget butikken

Holstebro Onsdag

Græsset er grønt, hvor du vander det, men gider du overhovedet at vande det forbandede græs?

Holstebro Onsdag

Efter 30 år: Skibet Bro og blodbøgen fik et messingskilt

Holstebro Onsdag

Prisregn over roklubben: Babyerne fra Vandkraftsøen er nu blevet voksne

Holstebro Onsdag

Børn og unge inviteres til at kaste snøren ud

Holstebro Onsdag

Historieoplæsning til håndarbejde

Holstebro Onsdag

Peter Schmeichel som inspiration for kunstnerblik

Holstebro Onsdag

Livredderne åbner for badesæsonen

Holstebro Onsdag

Pift sankthans-menuen op med disse retter

Holstebro Onsdag

I Holstebro dækkes der bord som aldrig før

Holstebro Onsdag

Krigsfotograf viser billeder og fortæller historier i Big Bio

Holstebro Onsdag

Bøfkæde tilbyder lykkebokse med overskudsmad

Holstebro Onsdag

To egnsteatre går sammen om forestilling

Annonce