Annonce
Holstebro Onsdag

Ny erhvervsklub byder på mad, koncerter og nye relationer

Anette Bjerre er sammen med hendes mand Lasse Bjerre initiativtagerne bag Club 7500 Arkivfoto: Morten Stricker
Erhvervsklubben Club 7500 ser dagens lys i Holstebro den 9. januar. Inspirationen kommer fra Viborg. Medlemmerne skal dyrke både de små og store netværk og relationer krydret med gourmetmad og koncerter.
Annonce

Holstebro: Et stærkt netværk kan være en hjælpende hånd i erhvervslivet.

Personlige relationer har det med at åbne døren til nye muligheder.

Det er idéen bag den nystartede erhvervsklub i Holstebro under navnet Club 7500.

Den officielle startdato er den 9. januar.

Initiativtagerne er Lasse og Anette Bjerre, som er indehavere af B2B Huset i Nupark. De har arbejdet med projektet i flere måneder, og de første 45 virksomheder har allerede meldt sig ind. Målet er at komme op på 100 medlemmer i løbet af 2020. Det er en fast kontaktperson fra den enkelte virksomhed, der er medlem af netværket.

- Vi ønsker at skabe et anderledes og mere nærværende netværk, hvor der er fokus på mange møder i små grupper af fire til fem personer. Vi tror, at en tæt kontakt mellem folk gør det nemmere at lave forretning, siger Anette Bjerre.

Lignende klubber findes rundt om i Jylland.

- Idéen kommer oprindelig fra Viborg, hvor de på et tidspunkt var oppe på 300 medlemmer. Vi har begge været medlemmer i Viborg, og det er der, vi har vores inspiration fra. Det har været en stor succes, at folk kan møde hinanden i mindre grupper og på den måde styrke relationerne, siger Lasse Bjerre.

Annonce

Flere muligheder

Det er tanken, at club-medlemmerne bliver sat sammen til morgen- og frokostmøder på tværs af jobbrancher, så man ikke møder de samme folk hver gang.

- Vi har oplevet, at det giver en rigtig god dynamik, når man sætter folk sammen på tværs. Der kan være en tendens til, at man sætter sig sammen med dem, man kender, når der er tale om større grupper, siger Anette Bjerre.

I første omgang handler det om at få klubben i Holstebro til at fungere. Derefter er der mulighed for at etablere møder med erhvervsfolk fra andre byer, der er med i lignende klubber.

I løbet af det første år får medlemmerne billetter til koncert med Steffen Brandt og Moon Jam. En anden af attraktionerne er besøg på flere af Holstebros spisesteder.

- Vi har fået en fin modtagelse af projektet, og vi glæder os meget til at komme i gang, lyder det fra de nye initiativtagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce