Annonce
Holstebro Onsdag

Ny målmand til TTH Holstebro

Da 21-årige Nicklas Graugaard var med TTH-mandskabet i Fredericia i sidste uge, havde han endnu ikke trænet med sine nye holdkammerater. Foto: TTH Holstebro
Annonce

Holstebro: Der gik ikke lang tid fra, at Nicklas Graugaard indgik en aftale med TTH Holstebro, til han stod klar i målet og kunne hjælpe sit hold til en sejr over Fredericia onsdag i sidste uge.

En skade til målmandsprofilen, Sebastian Frandsen, er årsagen til, at TTH har handlet lynhurtigt og indgået en kontrakt med Nicklas Graugaard, som varer sæsonen ud.

Det er endnu uvist, hvor alvorlig Sebastian Frandsens skade er, og derfor ønsker TTH Holstebro at sikre et supplement på målmandsposten.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Nicklas Graugaard har de seneste tre år været på kontrakt i Mors-Thy Håndbold. I sommers fortsatte han karrieren i Norge, hvor Halden Topphandball stod klar med en kontrakt.

På grund af private forhold flyttede Graugaard hjem til Danmark i starten af oktober og har siden trænet med i 1.divisionsklubben, Skive FH.

- For os er Nicklas en rigtig god løsning som reserve for Frandsen og Frisk. Og set i lyset af både mulige skader og Covid-19 omstændigheder er vi meget tilfredse. Både klubben og specielt Søren Hansen kender Nicklas rigtig godt, og derfor var vi hurtige, da behovet opstod, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce