Annonce
Holstebro Onsdag

Ny mulighed for at finde fællesskab på årets sidste aften

Nytåret den højtid, hvor flest føler sig alene: Ifølge tal fra Folkebevægelsen mod Ensomhed og Mary Fonden føler syv procent af danskerne sig ensomme til nytår, mens fire procent føler sig ensomme til jul. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmark: Nytårsvenner.dk er en ny mulighed for at finde nye mennesker at fejre nytåret med.

- På Nytårsvenner.dk opretter man sig med en gratis og uforpligtende bruger, hvor man herefter får adgang til de mange nytårsbobler, der allerede søger efter et nytårsfællesskab. På platformen kan man både skrive til nytårsboblerne og oprette sin egen nytårsbobl, hvor man kan specificere, hvad det er, man søger.

Det oplyser Boblberg.dk i en pressemeddelelse. Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform, hvor borgere fra hele landet inviteres til at bruge deres lokalsamfund i fællesskab med andre. Det sociale netværk har over 400.000 brugere og samarbejder med kommuner, organisationer og foreninger.

Annonce

På Nytårsvenner.dk er der allerede over 7.500 danskere, der har tilsluttet sig.

- Det understreger i den grad behovet for en platform, hvor man kan finde nogle at fejre nytår sammen med, lyder det i pressemeddelelsen, der fortsætter:

- Grundene til hvorfor man søger et nytårsfællesskab, er mange. Nogle vil blot møde nye mennesker. Nogle søger efter andre familier med børn for at give dem et godt og uforglemmeligt nytår. Andre bor alene og mangler måske kontakt til familie og venner. Og ikke mindst er der dem, som bare gerne vil åbne deres hjem til gavn for dem, der står uden for fællesskabet.

- Vi er overvældet over tilslutningen og behovet for at finde fællesskaber til nytår. Allerede nu er tallet rekordhøjt, og vi forventer en voldsom stigning særligt mellem jul og nytår, lød det fra  Rasmus Stæhr, der er medstifter af Boblberg.dk og Nytårsvenner.dk, inden jul.

Er du interesseret i at finde selskab nytårsaften opfordrer Boblberg.dk til at gå på opdagelse i nytårsboblerne og finde dem, du vil tilbringe nytårsaften med. Du har også mulighed for at oprette din egen nytårsboble på Nytårsvenner.dk.

Annonce
Holstebro Onsdag

Murerfirma skiftede strategi: Omsætningen blev fordoblet

Annonce
Holstebro Onsdag

Langt flere videokonsultationerhospitalerne: - Mange patienter har taget utroligt positivt imod det

Annonce
Holstebro Onsdag

Masser af aktiviteterSlagteriet i foråret

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Sognepræst fortæller om Astrid Lindgrens verden

Holstebro Onsdag

Aftale mellem lærerforening og kommune gøres permanent

Holstebro Onsdag

Saxofonkvartet fejrer jubilæum med koncert på musikskolen

Holstebro Onsdag

Klassisk ballet, gys og kærlighedprogrammet

Holstebro Onsdag

Så mange unge flytter hjem til barndomskommunen

Holstebro Onsdag

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Holstebro Onsdag

Mads må vente et halvt år: Godt at have noget at glæde sig til

Holstebro Onsdag

Så er der atter fortællinger i Det Gamle Rådhus

Annonce