Annonce
Holstebro Onsdag

Nye tiltag i Holstebro

Bare Smil inviterer mandag 14. oktober til skattejagt i gågaden. PR Foto
Bare Smil invitere til fire gratis aktiviteter i Holstebros gågade, Nørregade 54 i efterårsferien fra den 14. til den 17. oktober.
Annonce

Holstebro: Holstebro har tidligere vundet priser for gågaden, og tidligere nærmest haft patent på prisen for den smukkeste handelsby.

Med flere tomme butikslokaler gennem gågaden, og et stort center i kort køreafstand fra Holstebro har det dog været svært at opretholde den position.

Det vil den lokale konsulentvirksomhed "Bare Smil" lave om på.

- Der skal ske mere i igennem gågaden i Holstebro. Vi vil gerne bruge noget af vores energi på at hjælpe med at skabe nye tiltag i gågaden, for at tiltrække flere mennesker. Så er det op til Holstebros butikker og indbyggerne at tage de gode tiltag til sig og det håber vi at de vil hjælpe med, siger Mads Nørgaard Jensen, medindehaver af Bare Smil.

Bare Smil står bag fire gratis events i gågaden i uge 42. PR Foto
Annonce

Skattejagt og FIFA 20

Der er mange gode forslag til hvordan man kan gøre tingene, men knapt så mange der vil gå forrest og gøre det.

"Bare Smil" går nu forrest med fire events i uge 42. Alle events foregår i Nørregade 54, i toppen af gågaden, og de er gratis.

Mandag den 14. oktober fra klokken 13 til 16 er der skattejagt i gågaden for de yngste. Til sidst vil der være godteposer til de første 50 deltagere under 13 år.

Tirsdag den 15. oktober klokken 13 spilles der FIFA 20-mesterskaber i Holstebro. Turneringen begynder klokken 13, og der vil være præmier på spil takket været det lokale spilfirma JoyBuggy. FIFA turneringen kræver tilmelding, og alle uanset alder kan deltage.

Annonce

Brætspil og dans

Onsdag den 16. oktober fra klokken 14 til 19 er det tid for brætspil og hyggecafé. Der vil være brætspil til rådighed og der bliver tilbudt gratis kaffe og te.

Torsdag den 17. oktober vil den lokale virksomhed Youtiful Power ved Tina Asmussen arrangere et dansevent for kvinder. Der er kun plads til ti deltager, så tilmelding hurtigst muligt på https://www.baresmil.dk Der har været støtte bag de fire events fra Holstebro Cityvækst og Holstebro Udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce