Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt kunsttilbud til børn

Undervisningen varetages af kunstneren Ilze Rudzite, der tidligere blandt andet har undervist på Billedskolen i Holstebro. Pressebillede
Annonce

Holstebro. Efter vinterferien ser et nyt kunsttilbud for børn dagens lys, når Kunstskolen Emilia slår dørene op på Den Røde Plads.

Kunstskolen Emilia er et fritidstilbud til børn, der går i 0. til 6. klasse, med undervisning to timer om mandagen for børn i 3. til 6. klasse og to timer om onsdagen for børn i 0. til 2. klasse. Kunstskolen har hentet sin hovedinspiration fra Loris Malaguzzis pædagogiske tanker, der blev udviklet i Reggio Emilia-området i det nordlige Italien i efterkrigstiden, og som har bredt sig til hele verden. Kunstskolen har fokus på FNs verdensmål for bæredygtig udvikling og anvender i vid udstrækning genbrugsmaterialer.

Udover decideret undervisning inviteres børnene til at arbejde med kunst- og håndværksteknikker via både eksperimenter, undersøgelser og leg.

Undervisningen varetages af kunstneren Ilze Rudzite, der tidligere blandt andet har undervist på Billedskolen i Holstebro. Ilze har en master i kunst fra kunstakademiet i Riga i Letland og desuden en bachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling fra VIA University College.

Interesserede kan tilmelder sig på kunstskolenemilia@gmail.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce