Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt markant byggeri på vej i midtbyen

Tejs og Kåre Madsen har købt Leif Schrøders salgskontor på Slotsgade. Byggefirmaet har store planer for området, men det kommer til at tage tid. Arkivfoto: Morten Stricker
Ejendomsmægler Schrøder har solgt sit domicil i centrum af Holstebro til Madsen Byg, som nu ejer tre ejendomme fra Slotsvænget 6 til 10. Leif Schrøder er flyttet på anden side af gaden.
Annonce

HOLSTEBRO: Madsen Byg har købt Leif Schrøders tidligere salgskontor på Slotsvænget 10. Byggefirmaet ejer nu alle bygninger fra Slotsvænget 6 til 10, og brødrene har store planer for området.

- Vores plan er, at vi gerne vil bygge liberale erhverv i stueetagen og lejligheder med altaner oven på, men det er noget, som kommer til at tage tid, siger Tejs Madsen, der driver Madsen Byg sammen med sin bror, Kåre Madsen.

Tejs Madsen fortæller, at Madsen Byg har været i dialog med Holstebro Kommune, som er positive over for projektet, men det kræver, at der bliver udarbejdet en ny lokalplan for området.

- Det kommer til at tage tid, og vi forventer, at det vil tage mere end et år, når der skal laves ny lokalplan, siger Tejs Madsen.

Ejendommen Slotsvænget 6 købte firmaet for mere end ti år siden, og det er først på det seneste, de har fået mulighed for at udvikle området, som de gerne vil.

- Det var først, da Schrøder ville sælge, at vi fik mulighed for at lave det projekt, som vi nu har på tegnebrættet, fortæller han.

Annonce

Port til byen

Tejs Madsen er ikke meget for at komme ind på de konkrete planer for området, men han drømmer om, at det bliver i samme stil, som Nordea og Talentakademiet - altså et markant byggeri i flere etager.

- Vi synes, det kunne være en virkelig flot indkørsel til byen, hvis der blev bygget noget i samme stil, siger Tejs Madsen.

Grundet den store mængde trafik på Nørrebrogade vurderer han, at det ikke vil være egnet til lejligheder i stueetagen. Der skal i stedet være liberale erhverv.

- Vi får cirka 500 kvadratmeter erhverv i stueetagen, og det er da helt sikkert noget, som vi håber, at vi kan få udlejet, siger han.

Indtil Madsens Bygs byggeplaner kan gå i gang, er det planen, at Schrøders salgskontor skal udlejes. Det er dog ikke noget, som de forventer at tjene mange penge på.

- Husets stand er ikke super god, men det ligger virkelig centralt, og det er en oplagt reklamemulighed, når der kører omkring 16.000 biler forbi i døgnet. Desuden er der virkelig gode parkeringsmuligheder, siger Tejs Madsen.

Annonce

Tilfreds

Leif Schrøder er tilfreds med, at han har fået solgt sin gamle bygning, og at Madsen Byg har planer for området.

- Det er jo kun murstenene, som de har købt. Alt i min forretning er, som det skal være. Jeg har alligevel ikke brug for den synlighed, der er i min tidligere ejendom, siger Leif Schrøder.

- Min tidligere bygning er den eneste på Slotsvænget, som er registreret som 100 procent erhverv, og med den trafik, der er på Nørrebrogade, så synes jeg, at Madsen Byg har gjort sig en god handel, fortsætter Leif Schrøder.

Han fortæller, at han ser frem til at se, hvilke planer Madsen Byg har for området.

- Det, de har lanceret, lyder spændende. Jeg synes virkelig, at det er godt, at der er nogen, som vil gøre noget for at udvikle området. Det er det samme, som jeg har hørt mine naboer sige. De glæder sig også meget til, at det går i gang, siger Leif Schrøder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jagten på kalken

Holstebro Onsdag

Idrætsrådet holder årsmøde

Annonce