Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt samarbejde mellem TTH Holstebro og museer

I første omgang bliver det et billetsamarbejde mellem TTH Holstebro og museerne. De besøgende håndbold- og museumsgæster får 25 procent rabat på billetter hos hinanden. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Museums-håndbold.

Det er overskriften på et nyt initiativ, der skal være med til at markedsføre kulturlivet i Holstebro.

Det er TTH Holstebro, Holstebro Kunstmuseum og De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune - Strandingsmuseum St. George, Frilandsmuseet Hjerl Hede og Holstebro Museum - der indleder samarbejdet.

Det oplyser TTH Holstebro i en pressemeddelelse.

Meningen er at blande kulturinteresser fra forskellige miljøer med hinanden og på den måde skabe mere interesse for både håndbold og museer.

- Vi ser frem til det nye samarbejde mellem TTH og museerne i Holstebro Kommune. Vi er på hvert vores felt stærke virksomheder, som kan styrke hinanden i en tid, hvor synlighed og opmærksomhed er nøgleord. Og vi ved, at mange mennesker både kan lide håndbold, kunst og historie - og det vil vi give dem, siger museumsinspektør på Holstebro Museum Ann Bodilsen.

For de besøgende gæster til både håndbold og museerne vil alle kunne opnå 25 procent rabat på billetter hos hinanden. Den samme fordel vil TTH´s sæsonkortholder og museernes foreningsmedlemmer kunne opnå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce