Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt spisested: Nu skal der svinges pizzaer på campingplads

Værtsparret på Sevel Camping, Anette og Preben Christensen, får nu snart selskab af Bülent Seker, der vil lave pizzeria i campingpladsens café. Arkivfoto: Jens Bach
Der er ny forretning på vej ved Sevel Camping.
Annonce

Sevel: I de snart 20 år Anette og Preben Christensen har drevet Sevel Camping, har de selv stået for madlavningen i campingpladsens café.

- Vi har kun haft åbent i caféen i weekenderne og kun i sæsonen. Det har jo været lidt nogle til tider mærkværdige åbningstider. Men vi kunne heller ikke selv overkomme at holde åbent hele ugen, siger campingfatter, Preben Christensen.

Men nu kommer der andre boller på suppen - eller fritter i frituren.

For nu bliver der åbnet pizzeria og grill i den gamle cafébygning.

Det er Holstebro-bosattte Bülant Seker, der åbner sin forretning på adressen den 30. maj. Og foruden de klassiske pizzaer skal også de gamle caféretter med på det nye menukort:

- Det var noget af det, vi ville have med i aftalen, siger Preben Christensen.

Åbningsdagen hedder den 30. maj, og fremover vil den nye lejer svinge pizzaer hele året fra klokken 16 til 22.

- Det er en spændende og udfordrende tid, vi går i møde, og jeg har da også lovet at stå parat til at hjælpe Bülent med at få det hele startet ordentlig op, siger Preben Christensen og fortsætter:

- Og så har jeg lovet at udvide parkeringspladserne ud mod Halalle, således at der kan blive p-pladser til pizzarestaurantens gæster, så det ikke kommer til at gå ud over hallens p-pladser, siger han.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra den nye lejer selv, hvis forretning får navnet Sevel Pizza og Grillbar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce