Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt stationskoncept kommer til Hostrupvej

Mandag den 7. september begyndte arbejdet med at bygge om til en ny Uno-X-tankstation på Hostrupvej 2 i Holstebro. Tankstationen forventes at stå færdig inden weekenden. Foto: Uno-X
Bonus-stationen på Hostrupvej 2 i Holstebro lukkede mandag den 7. september.  Tankstationen åbner igen som en ny Uno-X-lavprisstation.
Annonce

Holstebro:  Mandag den 7. september lukkede Bonus-stationen på Hostrupvej 2 i Holstebro. Efter endt ombygning åbner tankstationen som en ny lavprisstation, og den nye tankstation forventes at stå færdig inden weekenden.

Uno-X Danmark har gennem de seneste år været i gang med en landsdækkende indsats for at skabe hurtige, enkle og trygge lavprisstationer.

- Stationskonceptet er allerede blevet taget godt imod af både lokale bilister samt pendlere landet over, og nu bliver det endelig bilisterne omkring Hostrupvej i Holstebro og omegns tur til at få glæde af det nye stationskoncept, skriver Uno-X, der er en kæde af ubemandede tankstationer, i en pressemeddelelse.


Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Holstebro de billigste brændstofpriser og den bedste tankningsoplevelse.

René Thygesen, distriktspartner hos Uno-X i Holstebro.


- Hos Uno-X ønsker vi at være en del af Holstebro-området, og efter ombygningen kan de nuværende tankkunder hos Bonus forvente en hurtigere og endnu bedre tankningsoplevelse. Hos Uno-X bestræber vi os også på at være billigst i lokalområdet, og derfor vil vi arbejde hårdt for at give bilister i Holstebro de billigste brændstofpriser og den bedste tankningsoplevelse, siger René Thygesen, der er distriktspartner hos Uno-X i Holstebro.

Annonce

Mange nye forbedringer

Lavprisstationen, som ligger ved ringvejen, får en række forbedringer i forhold til tidligere.

- Dybest set er der kun ét formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens bil, siger René Thygesen og fortæller, at det nye koncept blandt andet byder på en tydelig prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand.

Desuden er der betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay samt et  skærmtag med belysning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Frokostjazz på Tobaksfabrikken

Annonce