Annonce
Holstebro Onsdag

Nyt tilbud til iværksættere

Louise B. Andersen, bolig- og indretningsfotograf, har haft stor glæde af iværksætterkurset og startede egen virksomhed i august. Pressebillede

Iværksætteri har et særligt fokus i Holstebro Kommune, som tilbyder nye virksomheder en lang række muligheder.

Annonce

Holstebro: Nyeste skud på stammen i Nupark er en iværksættercafé, hvor man kan komme ind fra gaden og stille spørgsmål og få vejledning af erhvervskonsulenter. Her kan man også høre om mulighederne for at blive del af StartNus inkubatormiljø.

Iværksættere i kommunen tilbydes et kursus, hvor deltagerne kan blive klogere på temaer som markedsføring, regnskab og jura.

En af de iværksættere, som har haft glæde af kurset, er Louise B. Andersen, der er bolig- og indretningsfotograf for ejendomsmæglere i sit eget firma B L i K | F O R i Holstebro, som hun startede i august.

- Foredragsholderne har fortalt om alle de emner, jeg gik og spekulerede over. Det har været emner som jura, revision, finansiering og viden om håndtering af markedsføring, så det har været utroligt givtigt, fortæller Louise B. Andersen.

Torsdag 6. december indbyder kommunen til endnu et arrangement for iværksættere i Nupark. Ved den årlige vækstreception fejres iværksættere og virksomheder i kommunen.

Alle iværksættere og virksomheder i kommunen er velkomne. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på Startvækst Holstebros hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce