Annonce
Holstebro Onsdag

Også på bibliotekerne skal man bære mundbind

Visir eller mundbind er påkrævet, når man besøger et af bibliotekerne i Danmark.
Annonce

Holstebro: Fra torsdag den 29. oktober er det et krav, at man bærer mundbind eller visir, når man besøger landets biblioteker.

Det skyldes de seneste retningslinjer, som statsminister Mette Frederiksen orienterede om til pressemødet fredag den 23. oktober.

- Vi ved godt, det er lidt underligt i starten og kræver tilvænning at bære mundbind eller visir, men vi er bare rigtigt taknemmelige for, at bibliotekerne stadig kan få lov til at holde åbent og formidle viden og litteratur, siger bibliotekschef Henrik Zacho i en pressemeddelelse.

- Vi oplever, at der er stor efterspørgsel, og jeg tror også, at mange netop oplever et større behov for at sidde med en bog og glide ind i en anden verden i disse tider, fortsætter han.

Holstebro Bibliotek opfordrer til, at borgerne benytter sig af hele bibliotekets åbningstid, så antallet af gæster bliver spredt ud over hele dagen og aftenen.

- Vi har åbent fra klokken 8 til 22 mandag til torsdag, og om aftenen er der færrest gæster, så det er et godt tidspunkt at tage på biblioteket sent om aftenen, siger Henrik Zacho.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce