Annonce
Holstebro Onsdag

Omrejsende outlet-butik popper atter op i Holstebro

Outletland åbner i juni med 1600 kvadratmeter med børnetøj på adressen Nørrebrogade 50 i Holstebro. Pressebillede
Kristi himmelfartsdag åbner Outletland endnu en gang i de tidligere Volvo-lokaler på Nørrebrogade i Holstebro for at sælge børnetøj.
Annonce

Holstebro: - Outletland kommer til Holstebro igen og denne gang i en ny og forbedret udgave.

Sådan lyder det fra Jacqueline Ann Sofie Østergaard, der er Brand & Marketing Manager i Stock Group i Viborg, om den pop-up-butik, der endnu en gang kommer til Holstebro.

- Vi åbner op for 1600 kvadratmeter fyldt med nye varer på Nørrebrogade 50. Vi har skiftet sortiment og udvalg ud siden sidst, så vi kan give vores kunder en endnu bedre oplevelse i butikken, fortæller Jacqueline Ann Sofie Østergaard.

Outletland holder åbnet i de lokaler, der tidligere husede den lokale Volvo-forhandler, fra torsdag den 30. maj - Kristi himmelfartsdag - frem til og med søndag den 23. juni.

Pop-up-butikken holder åbent alle torsdage, fredage, lørdage og søndage i perioden.

- Du kan blandt andet se frem til sommervarer som sandaler, badetøj og UV-dragter samt nye varer til efterårs- og vintersæsonen, skriver Outletland på sin Facebook-side.

Outletland - Stock Group A/S rejser rundt i landet med sit koncept, der går ud på at besøge én by én måned ad gangen, og derefter rejser outletforretningen videre.

I maj er outletbutikken i Aalborg, og i juni det så altså Holstebros tur til at få besøg.

- Outletland besøger 12 danske byer hvert år. Det vil sige, at vi hver måned flytter alle vores produkter i form af blandt andet tøj, sko, accessories og legetøj til nye lokaler. Outlettet bliver løbende fyldt op med nye varer, så du har mulighed for at finde nye varer, når du besøger os for anden eller tredje gang, forklarer Ouletland om sig selv på sin hjemmeside.

- Vi har også hyret lokale folk til at hjælpe med salget, sagde Daniel Rodriguez fra Outletland - Stock Group A/S til Holstebro Onsdag, da den omrejsende tøjbutik senest var i Holstebro - det var i september 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce