Annonce
Holstebro Onsdag

Oplev foredrag på herregården - direkte fra universitet

Foredragene afholdes fra den 17. til den 24. november, fremgår det af pressemeddelelsen. Pressebillede

Vemb: Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle og Nørre Vosborg er igen i år gået sammen om at være vært for foredragsserien, "Offentlige foredrag i Naturvidenskab".

Foredragene, der skal finde sted til november, bliver livestreamet fra Søauditorierne i Universitetsparken på Aarhus Universitet til en af ladebygningerne på Nørre Vosborg.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Foredraget varer to timer inklusiv en pause midtvejs på 20 minutter og en session til sidst, hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål - indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

Det er kun muligt at opleve foredragene, mens de afholdes og kun på de lokationer, som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

Der er fri entré, kaffe og te til arrangementet.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Restaurants usædvanlige etårs-dag fejres med sekscifret investering: - Vi har kun haft åbent én uge, hvor vi selv kunne få lov til at bestemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

15 tegn på forår

Holstebro Onsdag

Tandlæge vender hjem

Annonce