Annonce
Holstebro Onsdag

Optiker-butikker stiller skarpt på nye og kendte fotomodeller

Anders og Torben Petersen optræder nu som fotomodeller i Thiele Ulsteds efterårskampagne. Billedet her er fra 2013 - og hvem der er hvem, lader vi op til læserne om at afgøre. Pressebillede
Anders og Torben Petersen, der er blevet landskendte som Holstebro-tvillingerne efter portræt-udsendelser på tv, optræder som fotomodeller i Thiele Ulsteds nye annonce-kampagne.
Annonce

Holstebro: Mads Mikkelsen optræder i reklamer for Carlsberg, George Clooney for kaffefirmaet Nespresso, og Jane Fonda agiterer for L'Oréals ansigtscremer.

Kendte ansigter bruges ofte i markedsføringen, og den strategi har et lokalt optikerfirma nu også benyttet sig af. Det kendte ansigt - eller i dette tilfælde de to kendte ansigter - er dog ikke verdenskendte skuespillere, men derimod Anders og Torben Petersen - tvillingerne fra Holstebro,  der er blevet landskendte efter portræt-udsendelser på tv.

- Vi syntes, at der skulle et lokalt islæt i vores annoncer, og så må det også gerne være noget, man skal smile og grine lidt af, fortæller Michael Ulsted.

Han er - foruden at være formand for Holstebro Handelsstandsforening - også medindehaver af Thiele Ulsted, der har forretninger på Nørregade i Holstebro, på Vestergade i Struer og på Torvet i Lemvig.


Vi syntes, at der skulle et lokalt islæt i vores annoncer, og så må det også gerne være noget, man skal smile og grine lidt af.

Michael Ulsted, Thiele Ulsted.


- Vi kom på idéen med at bruge Anders og Torben, fordi vi kører en kampagne med at sælge to par briller for et par brillers pris, siger Michael Ulsted og fortæller, at kampagnen er planlagt til at køre hen over efteråret.

Annonce

Fylder snart 50

Anders og Torben Petersen, der fylder 50 år den 31. oktober, bruger normalt ikke briller.

- Men det kommer de til, konstaterer Michael Ulsted med smil i stemmen.

I helsidesannoncerne, der første gang blev bragt i Holstebro Onsdag den 16. september, optræder de to kendte tv-ansigter i hvert fald med både almindelige briller og med solbriller.

Anders og Torben Petersen er enæggede tvillinger og deler alt her i livet. De bor sammen i et parcelhus i Holstebro, de går i det samme tøj, er begge med i hjemmeværnet, går i den samme skydeklub, arbejder på samme køkkenfabrik, og så taler de konstant i munden på hinanden.

- Tvillingerne er smeltet sammen på en måde, som kun sker for meget få mennesker, forklarer TV MidtVest om de tv-programmer, der giver et indblik i, hvordan det er at leve side om side med sit eget spejlbillede.

Annonce

Tøj og sko i par

Om tvillingerne fra Holstebro skriver TV2, at alt deres tøj ligger parvist hjemme på hylderne i huset.

- Sådan bliver det også købt. Anders og Torben køber ikke tøj eller sko, som ikke kommer i to. Underbukser, strømper, t-shirts, undertrøjer, bluser, bukser, vanter og sandaler. Alt skal være ens, forklarer TV2 og tilføjer:

- Den ene bror lægger dagens tøj frem til dem begge. I weekenden bytter de. Sådan har det altid været. De er altid enige. Hvis en t-shirt går i stykker, bliver begge smidt ud.

Duoen bag programmet, journalist Christian Toft Bro og fotograf Line Morell Holm fra TV MidtVest, vandt i 2016 de midt- og vestjyske journalisters hæderspris, Den Gyldne Blok, for tv-programmerne.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce