Annonce
Holstebro Onsdag

På regionshospitalet er der tappet blod for sidste gang

Den mobile tappeenhed vil hver torsdag fortsat køre ud til de faste holdepladser for mobiltapning i hospitalets optageområde. Om onsdagen kan donorerne besøge tappeenheden ved hovedindgangen til Center for Sundhed. Foto: Merete Friis Jeppesen

Holstebro: Mandag den 27. december blev den sidste dag, hvor bloddonorer kunne møde op og få tappet blod på Regionshospitalet Holstebro.

Nu kan donorer i stedet - med tidsbestilling - hver onsdag få tappet blod i den mobile tappeenhed, der holder parkeret på Stationsvej 35 til højre for hovedindgangen til Center for Sundhed i Holstebro.

Det har mange af bloddonerne allerede bemærket.

Annonce

- Vi har 65 tappetider i løbet af en dag, og vi er nærmest booket ud dag ét på den nye adresse. Vi er rigtigt glade for den fine opbakning, og vi forventer og håber, at bloddonorerne også fremover vil tage godt imod tilbuddet, siger afdelingsbioanalytiker Mette Skovdal Merstrand fra Klinisk Biokemisk Afdeling i en pressemeddelelse.

Mere om klinikkerne

Hospitalsklinikkerne i Center for Sundhed er drevet af afdelingerne i Hospitalsenheden Vest og er en række sundheds- og behandlingstilbud, der primært henvender sig til patienter med bopæl i de nordvestlige kommuner i Region Midtjylland.

Efter flytningerne af regionshospitalerne i Holstebro og Herning vil hospitalsklinikkerne være drevet af afdelingerne på Regionshospitalet Gødstrup.

Udover hospitalsklinikkerne rummer Center for Sundhed også en lang række kommunale funktioner som for eksempel Holstebro Kommunes tandpleje, akutpladser og sygeplejeklinik. Hertil kommer praktiserende læger og en specialtandlæge.

Efter mange år med adresse på Regionshospitalet Holstebro på Lægårdvej 12 flytter røntgenklinikken, akutklinikken og hjerteklinikken ligeledes til Center for Sundhed.

Annonce
Holstebro Onsdag

Murerfirma skiftede strategi: Omsætningen blev fordoblet

Annonce
Holstebro Onsdag

Langt flere videokonsultationerhospitalerne: - Mange patienter har taget utroligt positivt imod det

Annonce
Holstebro Onsdag

Masser af aktiviteterSlagteriet i foråret

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Sognepræst fortæller om Astrid Lindgrens verden

Holstebro Onsdag

Aftale mellem lærerforening og kommune gøres permanent

Holstebro Onsdag

Saxofonkvartet fejrer jubilæum med koncert på musikskolen

Holstebro Onsdag

Klassisk ballet, gys og kærlighedprogrammet

Holstebro Onsdag

Så mange unge flytter hjem til barndomskommunen

Holstebro Onsdag

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Holstebro Onsdag

Mads må vente et halvt år: Godt at have noget at glæde sig til

Holstebro Onsdag

Så er der atter fortællinger i Det Gamle Rådhus

Annonce