Annonce
Holstebro Onsdag

På trods af skader holder TTH snuden i sporet

Cheftræner i TTH Holstebro Søren Hansen glæder sig over den måde, andre spillere har grebet chancen, når nøgleprofiler har været ude med skader. Foto: Photo Overlund
Flere af nøglespillernes navne dukker op, når man går igennem TTH Holstebros skadesliste. Alligevel har håndboldherrerne formået at tage vigtige sejre i de seneste fem kampe. De nye vikarer har grebet chancen, bemærker cheftræner Søren Hansen.
Annonce

Holstebro: - Når nogle er væk, så skal andre tage over.

Ordene kommer fra cheftræner Søren Hansen, da han forholder sig til truppens nuværende situation i en pressemeddelelse.


Det er dejligt at se, hvordan folk træder til og indtager nogle roller, de normalt ikke er vant til.

Søren Hansen, TTH-cheftræner


Skader til Nikolaj Enderleit, Sebastian Frandsen, Mathias Porsholdt og senest Johan Meklenborg har nemlig betydet, at trænerne, Søren Hansen og Claus Uhrenholt, har måttet tænke i alternative baner, når taktikken skulle lægges.

- Vi kunne godt synes, det er synd for os, at vi har flere skader på holdet og mangler nogle vigtige nøglespillere. Men det gør vi ikke. I stedet har vi fokuseret på at gribe de roller, der bliver uddelt og generelt rykke tættere sammen i bussen, siger Søren Hansen og fortsætter:

- Det er dejligt at se, hvordan folk træder til og indtager nogle roller, de normalt ikke er vant til.

Annonce

Gode nyheder for to spillere

Ifølge klubbens fysioterapeut er der fremgang at spore hos nogle af de skadede spillere.

- Nikolaj Enderleit har haft en seneskade i hoftebøjeren, som har holdt ham ude siden slutningen af september. Nikolaj er blevet scannet, og det ser positivt ud. Han kommer mere og mere med, men vi forventer ikke, at han er med før jul, siger fysioterapeut Morten Graversen.

- Sebastian (Frandsen, red.) responderer godt på den ro, vi har givet hans fiberskade. Han træner flittigt med styrkeøvelser, og vi forventer, at han senere kan være med til træning, tilføjer han i meddelelsen.

En scanning har bekræftet, at Johan Meklenborg har revet det forreste korsbånd i venstre knæ over. TTH Holstebro forventer at have ham tilbage på banen i begyndelsen af 2022.

Det forventes desuden, at Christian Jensen, der har en korsbåndsskade, er tilbage et par måneder inde i 2021.

Det vides endnu ikke, hvor længe Mathias Porsholdt er ude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce