Annonce
Holstebro Onsdag

Padel-succes i Holstebro: Flere medlemmer og fuldt bookede baner

- Det er ikke kun verdens hurtigst voksende sport lige nu. Det er også en sportsgren, som kan dyrkes af alle aldre, skriver klubben om ketsjersporten. Pressebillede
Tennisklub har succes med at udvide med padel-sporten, der nu har 205 medlemmer.

Holstebro: - Det er helt vildt. Det bliver virkeligt brugt. Det kører bare. Banerne er fuldt bookede både lørdag, søndag og alle aftener i løbet af ugen.

Sådan siger Thomas Harregaard, der bestyrelsesmedlem i Holstebro Tennis og Padel, i en pressemeddelelse fra klubben.

En generalforsamlingen i december besluttede den daværende Holstebro Tennisklub at øge fokus på padel-sporten, og klubben ændrede derfor navn.

Og den beslutning har vist sig at give pote.

I juli sidste år blev der etableret to udendørs padelbaner, og i september kunne klubben fløjte de første padelkampe i gang.

Den fremadstormende idrætsgrens popularitet kan også ses på Holstebro Tennis og Padels medlemstal. Siden indvielsen af banerne har klubben fået cirka 150 nye padelmedlemmer samt 55 fra tennis-afdelingen, som har udvidet deres medlemskab til også at omfatte padel.


Det er helt vildt. Det bliver virkeligt brugt. Det kører bare. Banerne er fuldt booket både lørdag, søndag og alle aftener i løbet af ugen.

Thomas Harregaard, bestyrelsesmedlem.


Thomas Harregaard oplyser, at af de 205 medlemmer udgør en meget bred brugergruppe.

- Det lyder som en kliche, men det er bare alt og alle, der kan spiller padel. Også de ældre tennisspillere hopper med på padelvognen, når de først har forsøgt sig med det. I Holstebro Tennis og Padel bekræftes det endnu engang, at padel er en folkelig idræt, som er vanedannende og nem at gå til for enhver.

Thomas Harregaard fortæller, at en stor del af medlemmerne slutter træningen eller kampen af med en sodavand eller øl. Padel- og tennis-områderne er nemlig udstyret med borde og bænke, som medlemmerne kan benytte sig af.

Klubben ønsker at gøre endnu mere for det sociale miljø.

- Derfor indretter Holstebro Tennis og Padel snart flere loungeområder, som udrustes med tilbehør, så områderne kan benyttes i alt slags vejr, tilføjer han.

Også DGI Vestjylland glæder sig over padel-succesen:

- Det er helt enestående at opleve den fremgang og fart, som padel har haft det seneste års tid, siger Kaj Christiansen, der er formand for DGI Vestjylland Tennis- og Padeludvalg.

Han glæder sig også over den medlemsfremgang, andre vestjyske klubber har haft i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce