Annonce
Holstebro Onsdag

Penge til en virtuel udgave af Slagteriet

- Projektet vil være et boost og et løft til alle Slagteriets 12 faste aktører. 2020 har været et år, hvor vi har nået rigtigt mange af vores mål og mere til, siger Pia Stræde Palmelund, der er Slagteriets direktør. Arkiv: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Det er lykkedes for Slagteriet at få en bevilling på 80.000 kroner fra Den Jyske Kunstfond.

Pengene skal gå til projektet, "Det virtuelle Slagteri", fremgår det af en pressemeddelelse.

- Projektet giver os mulighed for at skabe en virtuel platform, hvor Slagteriet kan opleves, som var det et computerspil. Et nyt innovativt tiltag på Slagteriet, hvor Covid-19 pt gør det udfordrende at mødes fysisk, siger Slagteriets direktør Pia Stræde Palmelund.

- Projektet vil være et boost og et løft til alle Slagteriets 12 faste aktører. 2020 har været et år, hvor vi har nået rigtigt mange af vores mål og mere til, fortsætter hun.

Alt i alt modtog de Regionale Kunstfonde, der består af Den Jyske Kunstfond og Øernes Kunstfond, 120 ansøgninger inden fristens udløb.

43 projekter er udvalgt og modtager nu støtte fra Den Jyske Kunstfond og Øernes Kunstfond. Fondene har i alt delt over syv millioner kroner ud i støtte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce