Annonce
Holstebro Onsdag

Poesi-aftenen bliver uden besøg fra forfatter eller digter: I stedet er en anmelder inviteret

Thomas Bredsdorff, der er professor emeritus og mangeårig litteraturanmelder, vil fortælle om den store, danske digter Johannes Ewald. Det foregår torsdag den 6. maj klokken 20 på Knudsens i Holstebro. Foto: Robin Skjoldborg

Holstebro: Denne gang bliver det ikke en forfatter eller en digter, der skal fortælle om sit eget forfatterskab til arrangementet "Poesi på en torsdag".

Det er i stedet professor emeritus og litteraturanmelder Thomas Bredsdorff, som bliver gæsten torsdag den 6. maj klokken 20 på Knudsens.

Månedens digter i maj er nemlig Danmarks første moderne digter, Johannes Ewald, der døde tilbage i 1781. Thomas Bredsdorff, som netop har udgivet en bog om digteren, vil derfor være stand-in til arrangementet.

Annonce

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Professoren vil generøst dele ud af sin mangeårige nærlæsning af digterens tekster og sit omfattende kendskab til ham og hans tid, lyder det i meddelelsen.

Med bogen som udgangspunkt vil han slet og ret kaste et nyt og nutidigt lys over den store digter.

Iben Nagel Rasmussen, Tage Larsen og Ulrik Skeel fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret vil i løbet af aftenen læse udvalgte digte op af Johannes Ewald. Undervejs understøttes arrangementet af en række indslag med musik fra Odin Teatrets Husorkester.

"Poesi på en torsdag" overholder ifølge pressemeddelelsen alle gældende corona-regler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce