Annonce
Holstebro Onsdag

Populært at høre og synge med på sange fra operaforestilling

- Vi har indtil nu fået budskabet ud til mere end 20.000 mennesker i målgruppen, siger operachef Flemming Vistisen. Foto: Operaen i Midten

Holstebro: Egnsteatret Operaen i Midten har opfordret interesserede til at synge med på sangene fra forestillingen, "Er Gud Hjemme?" via sin hjemmeside.

Det har givet ekstra mange besøgende, oplyser teatret i en pressemeddelelse.

- Vi har indtil nu fået budskabet ud til mere end 20.000 mennesker i målgruppen, siger teatrets glade operachef Flemming Vistisen.

Annonce

- Vores vigtigste målgruppe er forældre, lærere og kirke- og kultur-interesserede i vores fire ejerkommuner, Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro, som vi har nået med en kampagne. Det er vi glade for. Derfor forlænger vi også aftalen med sangere og musikere, så flere kan få glæde af forestillingen, "Er Gud Hjemme?", fortsætter han.

Han forventer, at tendensen vil fortsætte.

- Vi har skabt en ny mulighed for at komme publikum i møde via de digitale medier. Temaet i forestillingen er yderst relevant - især til kirkernes højtid, påsken. Jeg tror på, at forestillingen kan fylde hjemmet med sang, musik og gode snakke, siger operachef Flemming Vistisen.

Brudstykker fra forestillingen kan opleves via hjemmesiden: www.operamidt.com/interaktiv-side/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En vatpind i halsen

Holstebro Onsdag

Kom ud at gå i skoven

Annonce