Annonce
Holstebro Onsdag

Regionen sender spørgeskema ud til 2500 borgere i Holstebro

2017-undersøgelsen viste blandt andet, at færre i Holstebro Kommune (fire procent) havde et højrisikoforbrug af alkohol end i regionen generelt (seks procent). Flere i Holstebro Kommune (18 procent) havde usunde kostvaner end i regionen generelt (15 procent). Foto: Colourbox
Annonce

Holstebro: Hvordan står det til med den mentale og fysiske sundhed?

Det spørgsmål vil Region Midtjylland gerne have svar på. I disse dage sender Region Midtjylland nemlig et spørgeskema ud til 70.000 borgere - heraf 2.500 borgere i Holstebro Kommune.

Det oplyser Holstebro Kommune i en pressemeddelelse.

Spørgeskemaet indgår i regionens undersøgelse "Hvordan har du det?" - en undersøgelse, der foretages hvert fjerde år. I år - hvor vi er midt i en pandemi - er der særligt fokus på borgernes mentale sundhed. Der er også spørgsmål om for eksempel kost, motion, stressniveau og unges brug af snus.

Hvis du er en af dem, der modtager spørgeskemaet i din e-Boks eller postkasse, så opfordrer kommunen dig kraftigt til at besvare det.

- Din besvarelse hjælper nemlig kommunen med at tilrettelægge sin sundhedsindsats og har stor betydning for både din egen, din families og dine venners trivsel, pointerer Holstebro Kommune.

- Vi kan bruge undersøgelsens resultater til at prioritere vores forebyggende sundhedsindsats. Undersøgelsen bidrager til, at vi kan sætte ind der, hvor behovet er størst og sikre, at alle får den hjælp, de har brug for. Så svarene betyder meget for borgernes sundhed og trivsel nu og fremover, siger Jens Bejer Damgaard, der er sundhedschef i Holstebro Kommune.

Jens Kristian Hedegaard (V), der er formand for social- og sundhedsudvalget, håber også på mange svar.

- Ved den seneste undersøgelse i 2017 var svarprocenten 64 for Holstebro Kommune, og det var flot. Det vil være fantastisk, hvis vi kan få den endnu højere op i år, siger Jens Kristian Hedegaard.

Blandt dem, der svarer, trækker regionen lod om 1000 præmier. Hovedpræmien er på 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Vildt med sådan en udsigt

Annonce