Annonce
Holstebro Onsdag

Renoveringer og istandsættelser fremskyndes af Holstebro Kommune

Holstebro Kommune vil forsøge med at femskynde en rælle projekter at holde gang i hjulene på arbejdsmarkedet. Foto: Holstebro Kommune
Kommunen understøtter de private håndværkere og leverandører og udnytter corona-situationen til at renovere ekstra i rømmede bygninger inde og ude.
Annonce

Holstebro: - Vi fremskynder projekter, dels for at kunne holde hjulene i gang for private håndværkere og leverandører, dels fordi det er nemt at komme til, da bygninger og anlæg står delvist tomme nu, fortæller Poul Munk-Poulsen, chef i Teknik og Miljø i en pressemeddelelse.

Det betyder helt konkret, at der nu bliver sat gang i ekstra projekter på Rådhuset, Holstebro Idrætspark og på de tre daginstitutioner Solkær, Myretuen og Krøyerhaven.

Det fælles ejendomscenter har arbejdet på at fremskynde planlagte projekter på alle de steder, hvor tilgængeligheden nu er optimal, fordi der er så mange medarbejdere, der er sendt hjem og skal varetage deres arbejde hjemmefra.

Byrådet har over de kommende tre år afsat en anlægspulje med ekstra cirka 12 millioner kroner til indvendige vedligeholdelsesarbejder i de kommunale bygninger. Det er med midler fra den pulje, at projekterne kan realiseres.

- Vi kan forhåbentlig ikke nå at gennemføre alle projekterne, inden vi igen får "normale tilstande". Men vi vurderer, at det at have ordrer i ordrebøgerne til gennemførelse i eller efter sommerferien har stor værdi for de berørte håndværkere og rådgivere, siger Poul Munk-Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Holstebro går efter guldet

Annonce