Annonce
Holstebro Onsdag

Sådan får du mere grønt på bordet: Vær nysgerrig og ikke forskræmt - og så bare prøv dig frem

- Hvis man kun kan huske barndommens udkogte gulerod, som man kunne tygge med tungen, så dræber det jo enhver lyst til at spise grønt. Det handler meget om at få sprødheden med, når man tilbereder det grønne, mener Allan Bang, der her tilsmager moussaka'en sammen med Annemette Aakjær. Foto: Morten Stricker
41-årige Allan Bang er udlært kok, og i ATPs kantine på Hostrupvej i Holstebro står han i spidsen for at servere mest mulig grønt og bæredygtigt for de 230 ansatte. Her giver han tips til at få flere grøntsager på tallerkenen.
Annonce
Holstebro Onsdag

Festival-uge byder på teaterforestillinger

Annonce
Holstebro Onsdag

Herregårdenes dag med fortællingen om etatsrådets syv døtre

Annonce
Holstebro Onsdag

Havefestival med besøg i en have med overraskelser

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Til alle skolelærere: Nyd sommerlivet lidt endnu og tak for alt det, I giver og betyder

Holstebro Onsdag

Virtual reality, mystiske væsner og en verden af insekter: Sommeraktiviteter på Slagteriet

Holstebro Onsdag

Vi er ved at vænne os til, at penge er et tal på en konto

Holstebro Onsdag

Så får I ikke mere for den 25 øre

Holstebro Onsdag

Mange unge flytter fra Holstebro til Aarhus: Simon har taget turen den modsatte vej

Holstebro Onsdag

Sådan får du mere grønt på bordet: Vær nysgerrig og ikke forskræmt - og så bare prøv dig frem

Annonce