Annonce
Holstebro Onsdag

Sælger nu byggegrunde med corona-rabat

Det er to år siden, at Iris Amstrup og Steffen Søndergaard lavede 44 byggegrunde i Tingager Enge i Mejdal. Der er 13 byggegrunde tilbage - og dem har de nu valgt at sælge med en slags "corona-rabat", hvor næsten alle koster det samme. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Coronakrisen har ført til, at priser er sat ned med to til 12 procent på byggegrunde i Mejdal - og siden er tre byggegrunde allerede solgt.
Annonce

Byggeri: Der er allerede bygget en del huse i Tingager Enge og Tingager Skoven, siden udstykningen syd for Vandkraftsøen stod færdig i 2018 - og med en del grunde til priser på over 900.000 kroner.

Men nu har Steffen Søndergaard og Iris Amstrup, som står bag udstykningen, valgt at sætte priserne ned, så stort set alle grunde koster 875.000 kroner.

- Vi har justeret priserne, og det har vi gjort for at trodse Covid-19 og forsøge at fremme salget. Samtidig håber vi, at det kan være med til at holde hjulene i gang, siger Steffen Søndergaard.

Det er knap tre uger siden, at priserne blev sat ned.

- Siden har vi solgt tre byggegrunde, og det, synes jeg, er fint i en tid, hvor der er en vis usikkerhed, siger Steffen Søndergaard.

Når priserne er sat ned med forskellige procenter, skyldes det, at de før stod med forskellige prisskilte.

- Vi har længe ønsket en enhedspris. Det er meget nemmere at forklare, når vi viser grundene frem. Det er svært at overskue for køberne med meget forskellige priser, siger Steffen Søndergaard.

Annonce

13 grunde tilbage

Udstykningen, som er første etape ved Mejdal Hundepension, er på i alt 44 byggegrunde, og der er nu 13 grunde tilbage, som ikke er solgt. Det er især grunde i den dyre ende, som har ligget tilbage.

- Når et ungt par skal låne til et hus, kan det godt gøre en forskel, at grunden koster lidt mindre, siger Steffen Søndergaard.

Han er også opmærksom på, at der lige nu er tre udstykninger på vej på den anden side af Vandkraftsøen imellem Hornshøj og Mejrup. Der er grundene lidt billigere - men ligger modsat ikke lige op til et stort naturområde.

- De nye udstykninger gør også, at vi lige har set på priserne, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Corona skabte alternativer

Annonce