Annonce
Holstebro Onsdag

Søstrene tager nu imod i center

De første kunder stod klar ude foran butikken og ventede på, at det røde bånd blev klippet, så de kunne komme ind og se den nye butik i Nørreport Centret. Foto: Ninna Pirchert
Annonce

Holstebro: I fredags klokken 9.59 bød Mikkel Østergaard velkommen til den nye Søstrene Grene-butik i Nørreport Centret i Holstebro, og straks derefter klippede hans kone, Rikke Østergaard, det røde bånd over med en saks.

Dermed var centrets nyeste butik erklæret for åben.

Uden for i centergangen stod en lille flok kunder klar til at bevæbne sig med en kurv og gå ind i det nyindrettede Søstrene Grene-univers.

Det skæve tidspunkt for åbningen var valgt som en lille gimmick, fordi skæve priser har været en del af Søstrene Grenes koncept siden starten i 1973.

Rikke og Mikkel Østergaard er franchisetagere for butikken i Holstebro og for fire andre Søstrene Grene-butikker i Viborg - hvor parret bor -, Randers, Thisted og Herning.

Holstebro har haft en Søstrene Grene-butik siden 1997. Indtil den 12. september lå forretningen i Østergade, men parret besluttede sig altså for at flytte butikken til en placering i Nørreport Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Adnan maler gerne byen rød

Annonce