Annonce
Holstebro Onsdag

Samfundsforsker sætter fokus på udfordringer og muligheder på Vinderup-egnen

Michael Böss er historiker og samfundsforsker, og han har blandt andet skrevet bogen "Det demente samfund" og i 2019 udkom "Det digitale massemenneske". Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Vinderup: Onsdag 19. februar kl. 19 giver historiker og forfatter Michael Böss, Holstebro, foredrag på Hotel Vinderup. Her vil han sætte ord på den tid vi lever i, og som udfordrer os til at huske det, vi kommer fra, og til at tage nye skridt ind i fremtiden.

Foredraget tager sit udgangspunkt i Vinderup-egnen. Michael Böss giver sit bud på, hvorfor de små fællesskaber i landdistrikterne er kommet under pres. Han argumenterer for vigtigheden af et samfunds bevidsthed om rødder, traditioner, kulturarv og fælles fortællinger.

Efter foredraget er der kaffe med tid til samtale om Vinderup-egnens udfordringer og muligheder. Der vil også være fællessang, som Børge Mundbjerg fra Herrup akkompagnerer, og Ingrid Hvass fortæller en kort historie.

Foredraget er arrangeret som led i kulturprojektet Nye Tider i Vinden, som ønsker at lade det fælles kulturliv på egnen spire og vokse.

Der er entré, og kan købes kaffe og kage. Arrangører er Vinderup Bibliotek og Nye Tider i Vinden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce