Annonce
Holstebro Onsdag

Se billederne: De er bare byens bedste

Byens Bedste Restaurant: Prisen som Byens Bedste Restaurant gik til Restaurant Under Klippen. Her er det chefredaktør Søren Egebjerg Pedersen (til venstre), der overrækker prisen til restaurantens indehaver, Ertugrul Dogan. Fotos: Morten Stricker

71 kandidater kæmpede lørdag aften om titlen som Byens Bedste i 14 kategorier. Se alle vinderne i billedgalleriet

Annonce

71 kandidater kæmpede lørdag aften om titlen som Byens Bedste i 14 kategorier. Se alle vinderne i billedgalleriet

Byens Bedste Café: Blandt de fem kandidater til prisen som Byens Bedste Café var det Café Aas, der løb af med sejren. Her er det Jette Aas, der under klapsalver er på vej op på scenen for at hente prisen.
Byens Bedste Dagligvarebutik: Rema 1000 i Nørreportcentret blev kåret som Byens Bedste Dagligvarebutik. Her er det købmand Torben Nielsen, der har diplomet i favnen. Til venstre ses Ulrik Skeel fra Odin Teatret, der overrakte prisen, og på den anden side af prismodtageren er det aftenens konferencier, Valentin Marcus Andersen.
Byens Bedste Frisørsalon: Titlen som Byens Bedste Frisørsalon løb Helle Lund Coiffure af med. Helle Lund var forhindret i at deltage i arrangementet, mens hendes ansatte tog glade, beærede og stolte imod prisen. Til venstre er det formanden for centerforeningen i Nørreportcentret, Ulla Trap, der overrækker prisen til de tre frisører.
Byens Bedste Bilforhandler: STS Biler blev kåret som Byens Bedste Bilforhandler i konkurrence med fire andre bilforhandlere i byen. Her er det handelschef Jens Kristian Larsen, der overrækker prisen.
Byens Bedste Gå-i-byen-sted: Tobaksfabrikken fik æren af at blive kåret som Byens Bedste Gå-i-byen-sted. Prisen blev overrakt af Musikteatrets salgschef Peter Kallerup Toft.
Byens Bedste Pengeinstitut: Vestjysk Bank blev lørdag aften kåret som Byens Bedste Pengeinstitut. Tre repræsentanter fra banken tog imod diplomet, der blev overrakt af Søren Olesen (DF), der er formand for kommunens erhvervs- og turismeudvalg. Overrækkelsen skete til tonerne af Abba-melodien Money, Money, Money.
Byens Bedste Take Away: Der kom hele 15 personer på scenen for at modtage prisen som Bedste Take Away. Modtageren var Diner No. 34, og det var salgschef i Mediehuset Holstebro, Ole Schmidt, der tog sig af overrækkelsen.
Byens Bedste Shoppested til børn: Der kom en hel flok op på scenen for at modtage prisen som Byens Bedste Shoppested til Børn. Toys R Us var vinderen, og der blev holdt en kort takketale efter overrækkelsen.
Byens Bedste Shoppested til Ham: Nicolai B. Løftgaard gik første gang på scenen, da han og hans butik, 2402, modtog prisen som Byens Bedste Shoppested til ham. Butikkens navn refererer i øvrigt til indehaverens fødselsdagdato.
Byens Bedste Shoppested til Hende: Det var en yderst velklædt flok damer, der sammen med en enkelt herre modtog prisen som Byens Bedste Shoppested til Hende. Det var Degn Top Shop, der løb af med prisen. Indehaverne Marianne Degn Vester og Niels Kristian Vester ses her på hver sin side af rækken af kvindelige ansatte, der var med oppe for at modtage prisen af handelschef Jens Kristian Larsen (yderst til venstre).
Byens Bedste Mandlige Ekspedient: Anden gang, Nicolai B. Løftgaard fra herretøjsforretningen 2402 kom på scenen, var, da han blev kåret til Byens Bedste Mandlige Ekspedient. Her har fotografen fanget ham, mens han med fingrene viser antallet af priser. Men inden aftenen var omme, skulle det vise sig, at han havde modtaget en tredje pris.
Byens Bedste Kvindelige Ekspedient: Formanden for Holstebro Handelsstandsforening, Michale Ulsted, opfordrede publikum til gengive en trommehvirvel med fingrene i bordet for at øge spændingen op til afsløringen af Byens Bedste Kvindelige Ekspedient. Prisen gik til Camilla Lund Holm, der er indehaver af lingeriforretningen Wunderwear by Camilla.
Byens Bedste Butik: Tredje gang var lykkens gang for Nicolai B. Løftgaard, der modtog aftenens mest prestigefyldte pris, Byens Bedste Butik. Her rækker aftenens store vinder armene i vejret, efter at borgmester H.C. Østerby har afsløret, at prisen gik til ham og hans butik 2402. Herretøjsforretningen er i øvrigt netop flyttet fra Østergade til en placering midt i Nørregade.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce