Annonce
Holstebro Onsdag

Se videoen: 'Futte' overrasket med pris for frivilligt arbejde

Blæksprutten Peter 'Futte' Fejerskov, som løser både store og små opgaver i Holstebro Boldklub og har gjort det i 27 år, har fået tildelt årets 'Gør en forskel'-pris i DBU Jyllands Region 2.

Holstebro: Alle i Holstebro Boldklub kender "Futte".

I 27 år har Peter "Futte" Fejerskov udført en stribe frivillige opgave i fodboldklubben blandt andet som vaskemand for stort set alle hold i klubben - både ungdom og senior, og som holdleder på førsteholdet ligesom han hjælper også til på andetholdet. Tidligere på ugen kom belønningen for de mange års utrættelige arbejde for hjerteklubben, da han i klubhuset blev overrasket af klubfolk og en repræsentant for DBU Jylland.

Peter Fejerskov var nemlig blevet indstillet til og udpeget som vinder af DBU Jylland Region 2s "Gør en forskel"-pris, der udover æren medfølger en check på 4000 kroner. Prisen gives til en ulønnet frivillig, der har været frivillig i ti eller flere år.

Annonce

- Det er en stor ære at modtage sådan en pris, det havde jeg ikke lige regnet med, så det må jo tyde på at jeg har gjort et godt stykke arbejde i klubben, siger Peter "Futte" Fejerskov i en video, Holstebro Boldklub har lagt op på sociale medier.

Peter 'Futte' Fejerskov, her fotograferet under en af førsteholdets kampe i danmarksserien, har været frivillig i Holstebro Boldklub i 27 år. Foto: Morten Strægaard

"Futte" eller "Mr. Fut", som hotelpersonalet lærte ham at kende som under en træningslejr i udlandet, har været aktiv fodboldspiller i Holstebro Boldklub siden 1974, og han spiller stadig på klubbens oldboyshold.

Han er den praktiske blæksprutte, der sørger for alt rundt om holdene samtidigt med, at han sørger for at holde humøret højt omkring sig. Han er ofte er set danse til danskpop eller synge Shu-bi-dua-sange på vej hjem i bussen, ligesom holdlederen altid er klar med en røverhistorie eller to.

- Ingen er uundværlige, men Futte er helt klart det nærmeste, vi i Holstebro Boldklub kommer på en vigtig og uundværlig person for klubben, lyder det fra formand Helle Manicus og sportschef Henrik Tarpgaard til DBU Jylland.

Torsdag blev "Futte" behørigt hyldet til DBU Jylland Region 2s årsmøde i Aulum.

Det er en stor ære at modtage sådan en pris, det havde jeg ikke lige regnet med, så det må jo tyde på at jeg har gjort et godt stykke arbejde i klubben.

Peter "Futte" Fejerskov
Annonce
Holstebro Onsdag

Stormøde om nyt sangkraftcenter venter

Annonce
Holstebro Onsdag

Over 700 elever deltager i hjernens motionsdag

Annonce
Holstebro Onsdag

Brunch og besøg af forfatter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

En musikalsk forestilling for både børn og voksne

Holstebro Onsdag

Vandretur i og omkring Sir Lyngbjerg

Holstebro Onsdag

Dyk ned i kunsten sammen med konservator

Holstebro Onsdag

Hør om oldtidens syn på rummet

Holstebro Onsdag

Actionfyldt teaterstykke på Odin Teatret

Holstebro Onsdag

Provst fortæller om roman

Holstebro Onsdag

Gartneren har udpeget sit yndlingssted

Holstebro Onsdag

Holstebros eneste konsul: Jeg er det, fordi jeg ikke kan lade være

Holstebro Onsdag

Ny kirkekoncert i Idom

Holstebro Onsdag

Kyndelmisse og vintersange i kirke

Holstebro Onsdag

Lær hvordan du kan sy tøj ud af genbrugsmaterialer

Holstebro Onsdag

Efter svære år er malerbøtten vendt

Annonce