Annonce
Holstebro Onsdag

Simon blev sendt i 'skammekrogen' på Filippinerne: - Jeg overlod panikken til min mor

Simon Ruby Møller (til højre) og kammeraterne måtte afbryde sin rejse før tid og kæmpe dagevis for at få fat i flybilletter på grund af coronavirussen. Privatfoto.
Simon Ruby Møller var pludselig strandet på Filippinerne, da corona-udbruddet for alvor begyndte at tage fat. Efter at have brugt "irriterende lang tid" på at finde en flybillet, lykkedes det til sidst for ham og vennerne.
Annonce

Tvis: Det var ikke sådan, ferien skulle have endt.

Simon Ruby Møller fra Tvis havde sammen med fem kammerater været ude at rejse i to og en halv måned, da coronavirussen også fik kløerne i dem.

De skulle have afsluttet deres tur, hvor de havde besøgt lande som Thailand, Sri Lanka, Vietnam med en tur til Bali, efter de havde været på Filippinerne. Så langt nåede de dog aldrig, og da det blev anbefalet, at de rejsende danskere skulle komme hjem, fik de pludseligt travlt.

- Vi var nødt til at dele os op to og to, for det var fuldstændig urealistisk at få seks pladser. Vi sad på vores hotelværelse og kiggede på flybilletter konstant, men når man så havde fundet nogen og skulle til at betale, så var de allerede købt, siger Simon Ruby Møller, som kalder det for "vanvittigt irriterende"

Det første vennepar fik en billet hjem for fem dage før, Simon Ruby Møller torsdag eftermiddag i sidste uge kunne sætte fødderne på dansk jord.

Han oplevede et land, som lukkede helt ned, mens han var der.

- Man kunne ikke købe øl, man kunne ikke gå ud, man kunne ikke noget som helst. Det var fuldstændig, som at blive sat i skammekrogen derhjemme, siger han med et grin.

Annonce

Ingen panik

Han fortæller yderligere, at der var ret vilde scener ude foran lufthavnen på Filippinerne, hvor folk desperat prøvede at få fat i billetter, men han var selv mere irriteret end panisk under hele forløbet.

- Det var en rigtig irriterende måde at afslutte ferien på, og det er også forfærdeligt at skulle hjem, hvor der heller ikke sker noget, men det var ikke fordi, jeg gik i panik, siger 21-årige Simon Ruby Møller.

Han bor hjemme ved forældrene, som dog ikke helt kunne holde sig i ro.

- Vi vidste godt, at vi ville komme hjem på et tidspunkt, så vi gik ikke i panik. Man skal huske det gode humør. Panikken overlod vi til vores mødre, som konstant skrev, om vi havde fundet ud af noget og selv desperat ledte efter flybilletter, siger Simon Ruby Møller.

Drengegruppen skulle have været hjemme den 1. april, og de nåede dermed langt størstedelen af deres rejse.

- Det er vi rigtigt glade for, og det er langt fra os, som har har haft det værst. Bali var nok det, vi havde glædet os mest til, men vi har snakket om at gøre det en anden gang, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce