Annonce
Holstebro Onsdag

Singlenight med dansk musik gennem tiderne

Pladesamler Michael Christensen er toastmaster til Singlenight. PR-foto
Holstebro Bibliotek hylder torsdag vinylen med en aften i selskab med dansk musik, så tag dine bedste danske plader under armen og trop op til Singlenight, lyder opfordringen
Annonce

Holstebro: Singlenight er blevet afholdt i et par år på Holstebro Bibliotek, og der har været skiftende temaer. Ideen til aftenerne er vokset i samarbejde med pladesamler Michael Christensen samtidig med at vinylen atter har fået reolmeter på biblioteket efter nogle år, hvor interessen var så lav at biblioteket solgte ud af deres samling og udelukkende satsede på CD´ere.

- Det er nok 15 år siden at vi afgav vores pladesamling, men i mange år blev de næsten ikke lånt ud, og vi gjorde som andre biblioteker og fik ryddet op og i stedet gjort plads til de dengang ekstremt populære CD´ere. Men heldigvis er vinyl igen populært og pladespilleren en del af stuerne og biblioteket, fortæller bibliotekar Jørn Lybech.

Vinylaftenen foregår torsdag den 13. februar klokken 19, og som sædvanligt kan deltagerne selv bidrage til aftenen ved at medbringe eksempler på værdsat vinyl. Skal det være pigtråd, beat, elektronisk eller bare noget helt poppet? Det er helt op til deltageren, denne gang skal det blot være dansk.

Pladesamler Michael Christensen er toastmaster til Singlenight og guider tilhørerne gennem aftenens program, som selvfølgelig også byder på en musikquiz - med præmie. Det er gratis – bare mød op med din vinyl! Se mere på www.holstebrobibliotek.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce