Annonce
Holstebro Onsdag

Skattejagt skal gøre julegaveindkøbene sjovere

I løbet af december kan man i flere af midtbyens butikker gå på jagt efter ledetråde, der, hvis man er heldig, fører til forskellige præmier. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
Virksomheden Bare Smil og 24 af midtbyens butikker byder i december på en skattejagt, hvor der er ledetråde gemt i de forskellige butikker.
Annonce

Holstebro: I december kan man gå på skattejagt i midtbyens butikker. Det er virksomheden Bare Smil, der i samarbejde med 24 af byens butikker har gemt ledetråde, der kan føre til forskellige præmier.

Rundt om i butikkerne kan man finde bogstaver, som tilsammen danner et juleord. Kan man gætte ordet, ryger man i bowlen, hvorfra der skal trækkes vindere af i alt 25 præmier i løbet af måneden.

Bare Smil stod bag en lignende skattejagt i efterårsferien, hvor omkring 160 deltagere gik på jagt i byens butikker. Nu gentager de projektet med en juleudgave, og denne gang er der mulighed for at grave sig frem til skatten indtil den 24. december.

Idéen med skattejagten er at gøre julegaveindkøbene til en hyggelig familieaktivitet, samtidig med at det gerne skulle skabe trafik i midtbyen.

- Vi vil gerne skabe noget aktivitet. Nethandlen truer, så det er sindssygt vigtigt, at butikkerne løfter i flok og gør noget ekstraordinært og skaber værdi, som man ikke får på en hjemmeside, siger medindehaver af Bare Smil Mads Nørgaard, der håber på, at mellem 500 og 800 vil gå på jagt efter bogstaverne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce