Annonce
Holstebro Onsdag

Skave får en country-festival

Ramblin Boots er et af de tre orkestre ved dedn nye festival i Skave. Pressebillede
Annonce

Skave: Til maj er det fire år siden, Skave & omegns multihus blev indviet. Tanken bag det nye fælleshus var at samles om skolen, sport og kulturelle oplevelser.

I februar kommer en nyskabelse til i form af en Country FestiHal. Som navnet antyder, er det en country-festival, der foregår i hallen - Skave Hallen. En dag, der kommer til at stå i countrymusikkens tegn. Mens de fleste musikfestivaler foregår om sommeren, holdes denne lørdag den 22. februar.

I den nye festival deltager tre live country-bands – ét fra Holland og to fra Danmark. Dagens program starter med første band klokken 16. Det er Ramblin Boots fra Holland. Gruppen er vinder af Bedste nye countryband 2018 og Bedste akustiske band 2018 i Holland.

Silverado er et dansk seksmands orkester, der lever og ånder for country. Med frontmand Mikkel Ørligur og Torben Koch "T-Rooster" og hans band har de til sammen dannet "Silverado", som optræder som andet band.

Sidste navn er Memphis Boulevard, som består af fire fyre i 30’erne, der spiller country/rock’n roll. Det er umuligt at sidde stille, når bandet giver den gas på scenen med hits af blandt andet Elvis, Johnny Cash og Willie Nelson.

Skave & omegns Multihus håber at kunne samle mange musik- og danseglade publikummer til den nye vinterfestival.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Nordens Lund blev indviet

Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jazztrio spiller i Subhuset

Annonce