Annonce
Holstebro Onsdag

Skobutik vender tilbage til gågaden

Håndværkerne har travlt med at blive færdige med at indrettet butikken, inden åbningen torsdag den 21. november klokken 9.30. Fotos: Ninna Pirchert
Torsdag den 21. november åbner Deichmann sin nye butik i Nørregade 14 A - der hvor Fætter BR havde til huse, før kæden gik konkurs. Skobutikken inviterer til en åbningsdag med søde sager og gode tilbud.
Annonce

Holstebro: Torsdag den 21. november åbner Deichmann sin 280 kvadratmeter store, nye butik på adressen Nørregade 14 A, og forretningen glæder sig til at se byens borgere til en festlig åbningsdag.

- Europas største skokoncern kan i år markere sit 16 års jubilæum i Danmark, hvilket bliver fejret med åbning af den 29. butik i rækken midt i Holstebro. Den familieejede virksomhed har i over 100 år levet og åndet for skomode og for at skabe god kvalitet til gode priser, lyder det i en pressemeddelelse fra Deichmann.

Det er godt tre år siden, at skokoncernen lukkede sin forretning i Holstebro. Dengang lå skobutikken i toppen af Nørregade - der, hvor Tøjeksperten i dag har til huse. Men nu vender Deichmann altså tilbage til Holstebro.

Skobutikken åbner i de lokaler, der tidligere husede Fætter BR, indtil legetøjskæden gik konkurs.

Mere om Deichmann

Den første Deichmann-butik blev åbnet i 1913 i Essen i Tyskland, og i 2003 slog Deichmann dørene op til den første, danske butik.

Deichmann, der har hovedkontor i Essen, er stadig ejet af familien.

Virksomheden har butikker i 30 lande verden over – med over 4000 butikker og 40 onlinebutikker beskæftiger den i dag over 40.000 mennesker verden over.

I Danmark har Deichmann 28 butikker – og altså 29, når butikken i Holstebro åbner. Derudover bliver sortimentet forhandlet i onlineshoppen, deichmann.com.

Kilde: Deichmann

Annonce

Med i handelsforening

Den internationale skokoncern fortæller i en pressemeddelelse, at den glæder sig til atter at blive en del af Holstebros handelsliv.

- Butikken er indrettet efter koncernens nyeste indretningskoncept, som byder på et trend-område, hvor man kan søge inspiration i nogle af de allernyeste trends og blandt andet finde aktuelle vinterstøvler for enhver smag. Butikken byder endvidere på et accessories-hjørne, hvis man søger efter en taske til at fuldende garderoben med, lyder det fra Deichmann.

I Holstebro er de også glade for, at Deichmann kommer til at være en del af handelslivet og byder den internationale skokæde velkommen.

- Holstebro er begunstiget med ildsjæle, der formår at se det store billede og tænke ud af boksen. Vi har mange aktører i byen, som har forstået vigtigheden i at arbejde sammen på tværs og løfte i flok. Og heldigvis er vi også begunstiget af store, dynamiske virksomheder, som har valgt at investere i samfundet omkring sig. Vi ser det som et fantastisk aktiv, at Europas største skokæde vælger at åbne i Holstebro, og også det faktum, at Deichmann vælger at indmelde sig i handelsstandsforeningen, så vi sammen kan løfte byen og være endnu mere attraktiv, siger Holstebros handelschef, Jens Kristian Larsen.

Annonce

Butikschef fra byen

Butikken åbner torsdag den 21. november klokken 9.30, hvor personalet står klar til at tage imod de besøgende og byde på kaffe og kage.

Der vil ligeledes være gode åbningstilbud på dagen samt i hele åbningsweekenden fra den 21. til 23. november - derefter fortsætter åbningsfesten ind i årets største handelsuge, som Deichmann fejrer med Black Week-tilbud hele ugen.

- Mine kolleger og jeg glæder os helt utrolig meget til at slå dørene op for vores nye, fine butik og ikke mindst at se alle borgerne i Holstebro til en dejlig åbningsweekend. Butikken er fuld af Deichmanns velkendte, store sortiment, og vi glæder os til igen at kunne hjælpe borgerne med at finde det rette par sko eller den helt rigtige taske, fortæller Lise-Lotte Thomsen, der bliver butikschef i den nye butik.

Lise-Lotte Thomsen har også været i Deichmanns tidligere butik i Holstebro, og hun er vokset op i byen.

- Denne sæson byder tilmed på endnu flere farver end tidligere og det populære dyreprint, der hitter på alle de internationale modescener, er også at finde i butikkens sortiment, fortæller skokoncernen, inden forretningsåbningen i Holstebro.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Ti år med forandringer

Annonce