Annonce
Holstebro Onsdag

Slagter-medarbejder smittet: Man bliver forskrækket og når at tænke: Shit!

Slagtermester Jens Bertelsen driver som fjerde generation Slagter Bertelsen i Nørregade, der i halvandet døgn måtte lukke, efter at en ansat var testet positiv med coronavirus. Her er Jens Bertelsen fotograferet, da han en sommer grillede bøffer for Holstebro Onsdag. Arkivfoto: Morten Stricker
Slagter Bertelsen måtte lukke sin butik i halvandet døgn, mens det øvrige personale blev corona-testet.
Annonce

Holstebro: Det er jo ikke lige den besked, man går og håber på at få som den første i et nyt år.

Ikke desto mindre fik slagtermester Jens Bertelsen beskeden fra en af sine ansatte nytårsdag:

Vedkommende var testet positiv med coronavirus.

- Man bliver jo forskrækket og når at tænke: Shit!, fortæller Jens Bertelsen, der for ni år siden overtog slagterforretningen efter sin far.

Jens Bertelsen er fjerde generation, der driver Slagter Bertelsen - en butik, der har 118 år på bagen på placeringen midt i gågaden.

Den ansatte i slagterforretningen følte sig ifølge slagtermesteren ikke syg, men fik bare lige for en sikkerheds skyld foretaget en test.

Og den viste sig altså at være positiv, selv om vedkommende heller ikke efterfølgende fik symptomer på Covid-19-sygdommen.

Annonce

Midlertidigt lukket

Da arbejdsdagen var forbi den 31. december, blev forretningens personale samlet for at ønske hinanden godt nytår med et stykke smørrebrød og kransekage.

Vedkommende havde ikke været på arbejde i butikken nytårsaftensdag, men var altså sammen med sine kolleger på den sidste dag i det gamle år.

Slagter Bertelsen lukkede derfor ikke op mandag den 4. januar, som den ellers gerne må, fordi forretningen sælger fødevarer.

"Vi holder midlertidig lukket på grund af Covid-19-mistanke i butikken" stod der på et skilt i døren.

- Hvordan vedkommende er blevet smittet, ved vi ikke, siger Jens Bertelsen og fortæller, at både ansatte og kunder har visir eller mundbind på i butikken.

Annonce

Alle testet negativ

Halvandet døgn senere - tirsdag den 5. januar omkring klokken 11.30 - blev butiksdøren låst op igen.


Jeg synes, det er billigt sluppet, når man nu hører om, hvordan coronaen lægger plejehjem ned.

Jens Bertelsen, slagtermester


- Vi er alle testet negative, fortalte Jens Bertelsen kort for genåbningen.

- Vi får test nummer to i morgen, men vi må gerne åbne nu, lød det fra slagtermesteren tirsdag.

- Jeg synes, det er billigt sluppet, når man nu hører om, hvordan coronaen lægger plejehjem ned, tilføjede slagteren, der var lettet over at kunne melde gågadens slagterforretning klar igen.

Slagter Bertelsen driver også Slagter Grillen, der ligger ved siden af slagterforretningen. Tæller man ung-arbejdere og alle andre med, har Slagter Bertelsen 20 medarbejdere på lønningslisten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce